Ispovesti

"REKLA SAM MUŽU DA UNAJMIMO ČISTAČICU, NIJE HTEO NI DA ČUJE": Žena povukla potez posle kog njen suprug nije mogao da dođe sebi od šoka!

"Ovde je definitivno više reč o kontroli nego o smanjenju troškova!"

24.03.2024 20:40

"REKLA SAM MUŽU DA UNAJMIMO ČISTAČICU, NIJE HTEO NI DA ČUJE": Žena povukla potez posle kog njen suprug nije mogao da dođe sebi od šoka!
Shutterstock

Mama dvoje dece nazvana je "finansijski manipulativnom", i to samo zato što je poželela da njen suprug plati čistačicu koja će se baviti održavanjem higijene njihovog zajedničkog doma. On tvrdi da bi to bilo "bacanje novca", jer bi plaćao nekoga da obavlja poslove koje njegova supruga može da obavi "tokom slobodnih dana".

Žena je potražila savet na Internet forumu, gde je prethodno opisala svoju porodičnu situaciju. Zaposlena je na veoma važnoj poziciji i naporno radi po 13 sati dnevno. Kako njen suprug nije sklon čišćenju kuće, pomsilila je da bi angažovanje čistačice bilo sjajno rešenje za celu njihovu porodicu.

shutterstock.com

Dojadilo joj čišćenje kuće i rešila da unajmi čistačicu

Iako je njegov posao veoma dobro plaćen, suprug nije bio blagonaklon prema ideji da plati čistačicu. Žena je onda predložila suprugu da joj on plaća istu satnicu za dodatne kućne poslove. Ovo je izazvalo još veće tenzije u njihovom odnosu, pri čemu je suprug nazvao svoju ženu "finansijski manipulativnom".

Objava je na internet forumu privukla veliku pažnju. Mnogi su podržali stav ove žene, a pojedini su čak nazvali njenog supruga "se*sistom”.

Shutterstock

Muž to nikako nije podržao, niti je hteo njoj da plati za čišćenje zajedničkog doma

Ova situacija je izazvala široku debatu o ravnoteži odgovornosti u domaćinstvu i zarađivanju novca.

- Ovde je definitivno više reč o kontroli nego o smanjenju troškova.

- Vaš muž ima veliki problem.

- Zašto bi ti morala da radiš kućne poslove ako on to ne radi?

- Kakav se*sistički stav.

- Imate pravo da ne budete domaćica - bili su neki od saveta koje je ova žena dobila na forumu.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

loskke

26.03.2024 06:03

Hocete ravnopravnost polova, sta sad kukate