Ispovesti

OVA MEDICINSKA SESTRA ČISTI DOMOVE BEZ ODEĆE: Svoj posao odlično naplaćuje, ovo je njen izgovor! (VIDEO)

Naglašava da je njeno samopouzdanje izgrađeno pre nego što je počela da se bavi sređivanjem.

27.02.2024 19:45

OVA MEDICINSKA SESTRA ČISTI DOMOVE BEZ ODEĆE: Svoj posao odlično naplaćuje, ovo je njen izgovor! (VIDEO)
Tiktok - bougiebosscleaning

Amber Katerin (24), medicinska sestra iz Masačusetsa, savetuje ljude da počnu da čiste svoje domove goli, tvrdeći da je to zdravije. Amber, koja vodi kompaniju za čišćenje preferira da sređuje stan bez odeće i smatra da ljudi ne shvataju koliko to može biti korisno. Iako naplaćuje klijentima zadovoljstvo čišćenja njihovih domova bez gornjeg dela garderobe, isto tako to radi besplatno u svom domu i iznenađena je što ovo nije češća praksa.

Tiktok - bougiebosscleaning

Amber čisti bez odeće

Ponosna na sopstveno telo

Amber ističe da se oseća samouverenije bez odeće nego obučena i objašnjava da je oduvek mrzela da nosi odeću. Ističe da je kroz odrastanje često bila nesigurna, ali da je stekla samopouzdanje kroz učešće na izborima lepote i modnim revijama. Naglašava da je njeno samopouzdanje izgrađeno pre nego što je počela da se bavi čišćenjem, ali da se od tada još više povećalo.

 

@bougiebosscleaning $1000 for 4 hours of cleaning (with driving it was a 7hr day) #cleantok #maid #toplessmaid #housekeeper #spicy ♬ A Day in My Life - Soft boy

 

Benefiti čišćenja bez odeće

Amber ističe da čišćenje bez gornjeg dela odeće može biti korisno, posebno ističući da se mnogo znoji, te da joj je lakše bez majice. Takođe, smatra da ovo može dodatno začiniti ljubavni život, ali ističe da bi bilo nezgodno ako živite sa porodicom ili starijom decom.

-Samouverenija sam bez odeće nego u odeći. Kad sam odrastala, mrzela sam da nosim odeću. Kada sam bila kod kuće, šetala sam naokolo sa malo ili bez ikakve odeće dok nisam došla u godine kada je moja porodica rekla da moram da počnem da nosim više odeće. Nikada nisam bila imala puno samopouzdanja dok sam odrastala jer sam bila jedno od 'debele' dece, tako da je moje samopouzdanje bilo nisko. Kada sam izašla iz škole, počela sam da se takmičim i da se bavim manekenstvom gde sam stekla samopouzdanje. Kako je vreme odmicalo, počela sam da pravim provokativne fotografije - kaže Amber, prenosi San.

Iako čisti bez gornjeg dela odeće u svom domu i ističe da to njenom dečku prija, priznaje da ne bi to radila kada bi joj roditelji bili prisutni. Takođe, ističe da je obučena samo kada ima društvo ili kada je hladno zimi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)