Telo

" SVI MISLE DA NISAM INTELIGENTNA JER SAM PLAVUŠA": Godinama nije mogla da nađe dečka zbog svog atraktivnog izgleda

Svi su imali predrasude, a onda je zaradila prvi milion.

16.02.2024 18:40

" SVI MISLE DA NISAM INTELIGENTNA JER SAM PLAVUŠA": Godinama nije mogla da nađe dečka zbog svog atraktivnog izgleda
Instagram @alexacollins

Aleksa Kolins (27) zvezda Instagrama iz Majamija, postala je poznata po savetima o fitnesu, modi i lepoti, ali ističe da je njen izgled često povezan sa nepravednim stereotipima.

- Vidim to često kod lepih žena, i zaista mrzim kako društvo pretvara to u stvarnu stvar. Susrećem se sa tim dosta, posebno kao plavuša, ljudi pretpostavljaju da nisam inteligentna ili ne znam kako da vodim svoj biznis dok me ne upoznaju - izjavila je Aleksa


Ova lepotica je priznala da je imala teškoća u ljubavnim odnosima jer su muškarci imali problema da prihvate njen posao, koji uključuje i pokazivanje svoje privlačne strane. Međutim, ona takođe veruje da bi žene trebalo da se smeste samo ako njihov partner podržava njihove izbore.

Instagram @alexacollins

Aleksa Kolins godinama nije mogla da nađe dečka

Nakon teške potrage, Aleksa je pronašla partnera koji podržava njenu karijeru i želi da uspe.

- U braku sam skoro dve godine i zajedno smo šest godina. Moram reći da je bilo teško pronaći nekoga ko je potpuno razumeo moju karijeru i koliko sam uvek radila. Bilo je mnogo ljubomore i nesigurnosti u mojim prethodnim vezama što je uzrokovalo loše stvari. Na kraju sam pronašla nekoga ko zaista podržava ono što radim i želi da uspem i da budem bolja, jer na kraju dana, to nam je oboma od koristi. Bilo je sjajno - izjavila je za San.

Od Instagram slave do uspeha

Aleksa je svoj prvih milion dolara zaradila sa 25 godina zahvaljujući slavi na Instagramu, a čak poseduje i kuću sa četiri spavaće sobe i bazenom. Iako su roditelji bili ljuti kada je sa 21 godinom napustila fakultet kako bi sledila svoj san, Aleksa kaže da je znala da je na pravom putu ka uspehu. Kada je napustila srednju školu, studirala je komunikacije na fakultetu tri godine, ali je odlučila da napravi pauzu pre diplomiranja - i nikada se nije vratila.

-Treću godinu sam radila sa mnogim velikim brendovima, tako da sam shvatila da postoje prilike tamo- objasnila je.



Danas sarađuje sa velikim brendovima čime je postala uticajna figura na društvenim mrežama i ostvarila značajan uspeh u svetu mode i lepote.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)