Vežbanje

NIKAD NE BISTE POGODILI KOLIKO OVA ŽENA IMA GODINA: Ponosna je na svoje telo i oblači se kao tinejdžerka! (FOTO+VIDEO)

Ali je tiktokerka koja se već decenijama bavi fitnesom i bodibildingom.

11.02.2024 16:20

NIKAD NE BISTE POGODILI KOLIKO OVA ŽENA IMA GODINA: Ponosna je na svoje telo i oblači se kao tinejdžerka! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-fitcountryally

Mnoge žene se suočavaju sa osećanjem da su manje privlačne kako stare, međutim Ali (70) definitivno nije jedna od njih. Iako je u ozbiljnim godinama, to ne sprečava ovu influenserku poznatu kao @fitcountryally na Tik-toku da bude u najboljoj formi i da ponosno pokazuje svoje zategnuto telo.

Ova žena takođe upravlja farmom, ali započela je karijeru kao fitnes instrutorka još u osamdesetim godinama, kada je otkrila strast prema bodibildingu. Nakon prvog treninga, zaljubila se u ovaj sport i učestvovala je na brojnim takmičenjima. Gospođa Ali i danas, u sedamdesetim godinama, nije izgubila strast prema fitnesu i ima telo na kome je ponosna, za koje smatra da se ništa nije promenilo.

 

 

Ova žena redovno pokazuje svoj zategnuti stomak na snimcima, noseći sportski grudnjak i šortseve dok vežba u svojoj kućnoj teretani. Influenserka takođe se posvećuje i drugim strastima na aplikaciji, uključujući ples, modu i negu kose, dokazujući još jednom da godine nisu prepreka.

Odbijajući da se pridržava predrasuda o starenju, Ali često nosi odevne kombinacije namenjene tinejdžerkama, dok većina starijih žena oseća potrebu da se oblači drugačije i u velikoj meri se “pokrije”. Ali se tako u jednom od videa, čak pojavljuje u vrlo kratkoj beloj majici i podjednako kratkoj teksas suknji, uz čizme do kolena, dok sa samopouzdanjem igra uz muziku.

Iako ima mnogo obožavalaca na mreži, ova sedamdesetogodišnjakinja se ne obazire na to, već se fokusira na vođenje farme i upravljanje poslom organizovanja događaja. Sa tri posla u toku, ova influenserka iz Feniksa posvećena je osnaživanju drugih žena kroz svoje video sadržaje, a o njoj je pisao i San.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)