Vežbanje

NASRED KAFIĆA IZVADILE SU KAMERU, A ONDA URADILE NEŠTO NEVEROVATNO: Brojale su do 10 za novac, svi su gledali u neverici (VIDEO)

Pridržala se za podupirač za tv, a onda je krenula da broji zgibove.

09.02.2024 18:40

NASRED KAFIĆA IZVADILE SU KAMERU, A ONDA URADILE NEŠTO NEVEROVATNO: Brojale su do 10 za novac, svi su gledali u neverici (VIDEO)
Printscreen/TikTok/houseofhighlights

U kafićima je uobičajena situacija sresti mlade ljude koji traže predah od posla i obaveza na kafi sa prijateljima. Neki odigraju i tiket kako bi se malo razonodili međutim, za sve je zajedničko da traže malo opuštanja i zabave u dinamičnom okruženju.

Atraktivne devojke moguće je videti u kafićima u društvu drugarica i uvek su lepo sređene. Njihova okupacija je obično neka priča sa posla ili o ljubavnom životu, a u nekim slučajevima i trač partija. Ima i onih koje slučajno ili namerno na tim mestima pronađu svoju srodnu dušu.

ATA images

U kafićima mnogi često pronađu i svoju srodnu dušu

Jedna devojka je ipak na drugačiji način privukla pažnju prisutnih u jednom kafiću ali je i iskoristila vreme d pokaže šta zna i ume.

Dok je njena drugarica sa strane stajala i snimala, devojka je naočigled svih krenula da radi zgibove, pronašavši imrovizovano "vratilo" na nosaču za tv. Ona je visila do trenutka kada je njena drugarica dala znak da može da počne, a onda je atraktivna plavuša krenula sa zgibovima dok je njena drugarica izbrojala do deset. Pokazavši izvrsne bicepse i tricepse ona je profesionalno odradila svoj trening, pokazavši prisutnima kako nema izgovora kada je rad na sebi u pitanju i da na svakom mestu mogu pronaći inspiraciju da vežbaju i budu u top formi. 

Snimak je privukao veliku pažnju na Tiktoku, a ljudi su priznali da jeza svaku pohvalu videti ovakvu motivaciju i entuzijazam.

- To je tako impresivno i ne šalim se!

- Idem u teretanu već tri godine i ne mogu da odradim jedan zgib.

- Sada se osećam tako slabim.

- Očekivao sam da će tv pasti

- Mnogi ne mogu da urade ovo na način koji ona može- bili su neki od komentara.

U snimku koji se pojavio na stranici House of Highlights navodi se kako je bila u pitanju opklada i da je drugarica rekla devojci da će joj dati 40 dolara ako uradi 10 zgibova, što je ona i učinila iako je poslednje uradila malo otežano. U pozadini se vidi kako gosti i osoblje kafića gledaju devojku sa oduševljenjem, dok su tiktokeri komentarisali da je ovo dokaz da ne treba potcenjivati žene i njihovu fizičku snagu jer je ova devojka dokazala suprotno, da mogu ravnopravno da parariraju muškarcima

BONUS VIDEO:

Komentari (0)