Vežbanje

MUŠKARAC JE UŠETAO U TERETANU I OSTAVIO BEZ TEKSTA ČAK I MUŠKARCE: Ono što je uradio niko nije mogao ni da nasluti (VIDEO)

Za sve je potrebna disciplina, a ovaj vežbač ju je doveo do savršenstva.

03.02.2024 20:20

MUŠKARAC JE UŠETAO U TERETANU I OSTAVIO BEZ TEKSTA ČAK I MUŠKARCE: Ono što je uradio niko nije mogao ni da nasluti (VIDEO)
Printscreen/TikTok/_iamnahu

Za neke od nas potrebno je vreme da se nagovore i odu u teretanu ili na neku fizičku aktivnost, dok drugima to opet predstavlja deo dnevne rutine i trening je zacrtani cilj koji tog dana žele da ostvare. Odlazeći svakodnevno na vežbanje mnogi stiču pored dobre forme i disciplinu. Za mnoge poduhvate koji su spremni da urade na spravama u teretani često je zaslužna ta disciplina i istrajnost koji ih guraju napred.

shutterstock.com

Mnogima je potreban trening da uspešno započnu dan

Jedan muškarac je na tiktoku pokazao šta je sve u stanju čovekovo telo da uradi kada je dobro istrenirano. Influenser, ljubitelj fitnesa i bodibildinga kojeg na TikToku prati 1,9 miliona ljudi u jednom svom snimku pokazao je izvrsne veštine u kalistenici, spuštajući telo u dijagonalno postavljenom položaju i pridržavajući se rukama za spravu, gore-dole.

Za zahtevnu vežbu kalistenike potrebno je imati dobre trbušne mišiće kao i istrenirane bicepse i tricepse koji nose teret čitavog tela. Muškarac je radio ovu vežbu sa sopstvenim opterećenjem bez ikakvih poteškoća, privlačeći poglede drugih momaka iz teretane koji su ostali zadivljeni njegovim veštinama.

Odlična forma u kojoj se nalazi ovaj vežbač i njegova disciplina koja je na zavidnom nivou, nije prošla nezapaženo ni na TikToku pa su se neke žene izjasnile kako bi se rado za njega udale.

- Kako startovati sa kalistenikom?

- Hajde da se venčamo.

- Jednog dana...ako Bog da!

-Savršen si.

- Ovo je mašina- bili su neki od komentara.

@_iamnahu Reposting this video, it got taken down at 1.5millons views😉😱ig iamnahu #parati #foryou ♬ original sound - Suiiiiii

Motivisani ovom objavom i izvrsnom formom koju je tiktoker demonstrirao u jednoj od svojih objava, podstakla je mnoge kako su priznali, da započnu svoj cilj ili transformaciju.

Imnahu kako se na tiktoku predstavlja svakodnevno objavljuje zapanjujuće veštine vežbanja koje kako prikazuje u radu sa drugima čini dobar deo uvežbanih pokreta, dobre forme i istrajnosti.

U nekim od svojih objava koje imaju velike preglede momak demonstrira nešto što je teško zamisliti a kamoli odraditi, a u pozadini se vide nervozni muški pogledi koji dovoljno govore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)