Vežbanje

ZGODNA PLAVUŠA JE UŠLA U TERETANU U MAJICI I PATIKAMA: Šokirani vežbači nisu mogli da skinu pogled sa nje! (VIDEO)

Snimak za nevericu je izazvao lavinu komentara na mrežama.

18.01.2024 13:10

ZGODNA PLAVUŠA JE UŠLA U TERETANU U MAJICI I PATIKAMA: Šokirani vežbači nisu mogli da skinu pogled sa nje! (VIDEO)
Tik tok

U današnje vreme, izbor odeće za teretanu je zaista raznovrstan - od helanki, preko krop-topova, do trenerki. Ali, jedna devojka je ostavila ljude u šoku kad se pojavila u teretani, jer je izgledala kao da je potpuno zaboravila da obuče bilo kakve pantalone. Namerno ili slučajno, odgovor zna samo ona.

Madison je odlučila da podeli na društvenoj mreži TikTok video snimljen u svlačionici lokalne teretane. U snimku je nosila preveliku majicu koja je bila toliko duga da je potpuno sakrila kratak šorts koji je nosila ispod nje. Tek kad se okrenula, pratioci su mogli da vide da je zaista imala minijaturni crni šorts čiji su se rubovi nazirali ispod majice.

- Kada pokušaš taj „pamp kaver“ izgled, ali izgledaš kao da si gola - napisala je Madison preko videa, a o njoj je pisao i britanski San.

"Pamp kaver" je naziv za preveliku odeću koju ljudi nose preko uobičajene opreme za trening kako bi se više znojili i tako izgubili višak vode i toksina.

Pratioci koji su imali isti problem ostavili su joj savete kroz komentare ispod snimka kako a ubuduće izbegne šokirane poglede ostalih vežbača.

 

 

- Samo uvuci deo majice u šorts i rešićeš problem. Tad će se videti da nisi zaboravila da obučeš nešto dole.

- I ja sam imala sličnu situaciju. Prevazišla sam je tako što sam deo majice uvukla u šorts, pa se videlo da nisam došla na trening samo u majici

- Mogla si samo da povučeš šorts malo preko butina da bi se video, pa da odeš na trening  – savetovali su je pratioci.

Madison je imala spreman odgovor:

- Šorts je bio baš kratak, pa nisam mogla da ga povlačim naniže. Nikada više neću ponoviti tu grešku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)