Roditeljstvo

SNIMALA JE NAG TRUDNIČKI STOMAK DO SAMOG POROĐAJA: "Čak mi je i porodica rekla da me je pauzirala na društvenim mrežama zbog toga, a evo šta sam im odgovorila!" (VIDEO)

Hejli je tiktokerka koja se ne obazire na hejterske komentare.

07.11.2023 16:01

SNIMALA JE NAG TRUDNIČKI STOMAK DO SAMOG POROĐAJA: "Čak mi je i porodica rekla da me je pauzirala na društvenim mrežama zbog toga, a evo šta sam im odgovorila!" (VIDEO)
Tiktok-life.with.hayley_

Hejli je tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati 86.000 ljudi. Ona je ponosna mama sina koji ima tek nešto više od godinu dana, a nedavno se osvrnula na činjenicu kako se ponašala dok je bila trudna.

- Mislim da je svrha mog postojanja bila da rodim svog sina. Obožavala sam ga još od trenutka kada sam saznala da sam ostala trudna. Pošto sam sitna imala sam ogroman trudnički stomak, ali sam obožavala svaki centimetar svog stomaka. Međutim, nisu svi delili moje oduševljenje. Često bih postavljala svoje fotografije gde đuskam u devetom mesecu trudnoće sa “stomakom do zuba”, međutim mnogi bi mi u komentarima poručili da je to “previše” i da ne žele da kako uđu na TikTok gledaju moj ogroman stomak - objasnila je ova mama, a o njoj je pisao i San.

 

 

Hejli je dodala da je nisu pogađala mišljenja ljudi koje nikada u životu nije srela, ali se malčice uvredila kada je slično čula i od članova svoje porodice.

- Navodno sam toliko često isticala svoj ogroman trudnički stomak, da su mi pojedini prijatelji i članovi porodice skrenuli pažnju da bi trebalo da prikrijem stomak i da se ne snimam toliko često. Čak su mi rekli da im je degutantno da me gledaju sa ogromnim trudničkim stomakom, pa su me pauzirali na određeni vremenski period, tipa dok se ne porodim. Da li sam prestala da se snimam u šortsu i topu uz ogroman stomak u devetom mesecu trudnoće? Naravno da nisam - objasnila je ova presrećna mama čiji je sinčić nedavno napunio 13 meseci.

 

 

Snimci na kojima ova žena u poodmakloj trudnoći pleše uz obnažen stomak su pregledani hiljadama puta i dobili su veliki broj podeljenih komentara.

- Kao majka majci mogu da ti samo kažem: Bravo, draga ženo!

- Sad kada se setim svoje trudnoće, žao mi je što se i ja nisam tako snimala.

- Nema ničeg vulgarnog u pokazivanju trudničkog stomaka.

- I ja sam bila trudna, pa nisam svima pred nos stavljala svoj ogromni stomak.

- Hejli, hvala ti na ovim snimcima, zbog tebe sam zavolela svoj stomak, koji čak nije ni trudnički.

 

@life.with.hayley_ To the people who said I would hurt my son dancing…he is thriving 😘 (side note: pregnancy took my a$$) #onthisday #dancinmomma #momsoftiktok #pregnanttiktok ♬ original sound - Hayley🖤

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)