Ispovesti

Mlada POBEGLA I OSTAVILA MLADOŽENJU na aerodromu! Odnela 5.000 funti i sav prtljag sa sobom

Zljubljeni čovek je otišao do toaleta na londonskom aerodromu pred let za Rim, a kada se vratio, od verenice nije bilo ni traga ni glasa, kao ni od prtljaga ni novca koji je pripremio za venčanje.

14.08.2022 20:00

Mlada POBEGLA I OSTAVILA MLADOŽENJU na aerodromu! Odnela 5.000 funti i sav prtljag sa sobom
shutterstock.com

Šta se desi kada se zaljubite do ušiju pa donesete nagle odluke, poput toga da zaprosite nekoga posle samo nekoliko meseci ili dana poznanstva i planirate venčanje u roku od dva dana, najbolje može da posvedoči jedan Britanac.

Naime, njega je juče napustila verenica na londonskom aerodromu na najsuroviji mogući način - bez pozdrava i ikakvog upozorenja, a sa sobom je odnela i keš od 5.000 funti kao i sav prtljag.

Britanac koji je u stanju očaja je ispričao kako je njegova verenica, sa kojom je planirao da se oženi u Rimu gde su se bili uputili, nestala sa svim stvarima pošto je otišao do toaleta na Terminalu 5 aerodroma Hitrou.

Par, koji je u 40. godinama, se verio samo dan ranije, piše britanski the Sun, a uputili su se u Rim gde je trebalo da se venčaju.

Neimenovani čovek, koji je na kraju pozvao i policiju, ispričao je kako je žena pobegla sa 5.000 finti koje joj je dao za troškove venčanja.

Iz policije su potvrdili da je istraga u toku, ali da još nisu nikoga uhapsili.

- Bio je totalno van sebe, neutešan. Očigledno su se upoznali vrlo skoro i on se zaljubio do ušiju pa nije znao šta radi - ispričao je jedan od putnika na aerodromu koji je video ostavljenog mladoženju u nervnom rastrojstvu.

- Zaprosio ju je dan ranije i ona je pristala. Planirali su da se venčaju u Rimu i tamo je trebalo da odlete, ali ona je pobegla sa svim stvarima dok je on bio u toaletu - objasnio je upućeni svedok koji je dodao da su zaposleni na aerodromu svuda tražili nesuđenu mladu, ali nigde nisu mogli da je nađu.

Na kraju je kontaktirana i policija, ali do tada muškarac je počeo da sumnja čak i da je znao njeno pravo ime.

NIje utvrđeno čak ni da li je žena napustila aerodrom ili je odletela u neku drugu zemlju.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

MiroslavM

18.08.2022 06:12

...ajde, prica je bajka. Na aerodromu ima toliko kamera da sigurno moze da se vidi sta se desilo.