Ispovesti

LAGAO JE I VARAO I OŽENIO SE DRUGOM: Posle nekoliko meseci stigla joj je poruka od njega, a sadržaj je zapanjio!

Neki ljudi se nikada ne manjaju.

03.08.2024 20:10

LAGAO JE I VARAO I OŽENIO SE DRUGOM: Posle nekoliko meseci stigla joj je poruka od njega, a sadržaj je zapanjio!
Shutterstock

Jedna žena otkrila je kako je njen bivši dečko, sa kojim je bila u vezi nakon pandemije, sada u braku, ali i dalje pokušava da je vrati u svoj život.

- On je pravi ološ i dvoumim se da li da kažem njegovoj novoj ženi da pokušava ponovo da završi u mom krevetu. Srce mi se slomilo kada sam saznala da se oženio. Pre nekoliko nedelja, kontaktirao me je putem Instagrama, a u poruci mi je napisao da mu nedostajem i da želi da ponovo započnemo "nešto". Bila sam previše oprezna da bih se ponovo upustila u to - priznaje ova žena, a o tome piše i The Sun.

shutterstock.com

Nije mogla da veruje da joj je i oženjen poslao poruku

Njihova veza, koja je trajala godinu dana, okončana je zbog njegovog nepredvidljivog ponašanja. 

- Važno mi je da provodimo kvalitetno vreme zajedno, međutim, ja ne bih čula ništa od njega danima, ponekad čak i nedelju dana, jer je bio "zauzet poslom", što je zvučalo sumnjivo jer je imao posao od devet do pet. Nije mi trebalo dugo da posumnjam da postoji druga žena. Kad god bih to spomenula, postajao bi agresivniji i pravdao se da je zauzet i da pravim problem ni iz čega. Nisam mogla da podnesem neizvesnost i na kraju sam raskinula sa njim. Svega nekoliko nedelja po raskidu poslao mi je porku da je upoznao "nekog posebnog". Bila sam toliko besna što to nije mogao da kaže i za mene. Našla sam sada i njegovu ženu na Instagramu. Savest mi ne da mira i govori mi da kažem ovoj ženi da beži što dalje, jer se on nikada neće promeniti i ona zaslužuje mnogo bolje od njega - istakla je ova žena.

Shutterstock

Tokom veze se ne bi javljao danima

Savetnica joj je ipak poručila savetuje da se odupre iskušenju da kontaktira njegovu ženu.

- Možda ti neće verovati i samo ćeš se osećati loše jer si joj prouzrokovala bilo kakvu neprijatnost. Ako i dalje vara, pitanje je vremena kada će ga uhvatiti. Najbolje što možeš da uradiš je da ga blokiraš i kreneš dalje - istakla je savetnica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)