Brak i veze

KAKO IZBEĆI POGREŠNOG DEČKA: Voditeljka objavila pismo u kom objašnjava zašto da ostavite "gubitnika"! (FOTO)

Eleminacijom stigla do uspešne veze.

17.07.2024 23:20

KAKO IZBEĆI POGREŠNOG DEČKA: Voditeljka objavila pismo u kom objašnjava zašto da ostavite "gubitnika"! (FOTO)
Instagram-abbiechatfield

Voditeljka Ebi Četfild nedavno je svom novim dečkom, australijskom muzičaru Adamu Hajdu uputila emotivno "ljubavno pismo", koje je postalo očaravajući vodič za prepoznavanje nedostataka u vezi. Naime, ona je razotkrila niz razloga za prekid romase sa neadekvatnim partnerima, tzv. "gubitnicima", što je pokrenulo duboke rasprave među njenim 478,000 pratilaca.

U pismu je izrazila zahvalnost za Adamove romantične gestove, ali je isto tako naglasila sve ono što je ranije propustila u svojim vezama. "Ovo je znak da trebate ostaviti tog gubitnika", poručila je voditeljka, jasno stavljajući do znanja šta žene ne bi smele tolerisati u ljubavnoj vezi.

Ljubavno pismo

- Plačem gledajući ove filmske fotografije dok Adam svira, pa vas molim da prihvatite moje ljubavno pismo Adamu kao znak da odbacite tog gubitnika zbog kojeg se osećate kao da vas nije lako voleti ili da se ne može posvetiti vama. Ili ga nije briga da vas zaista upozna, ili neće biti romantičan, ili neće da komunicira, ili čini da se osećate kao da ste "previše", ili da ne preuzimate njegov deo mentalnog opterećenja, ili jednostavno ne čini da se smejete do suza. U tom slučaju ostavite ga - poručila je ona, a o tome je pisao i NY Post.

 

 

Njeni pratioci su se brzo pridružili diskusiji, deleći svoja lična iskustva i dodatne razloge za prekid. 

- Odbacite ga jer se osećate krivom što želite otvorenu i jasnu komunikaciju.

- Ne izlazi ni sa jednim muškarcem koji odbija da poseti terapeuta.

- Ako kućni ljubimci ne vole vašeg partnera, ostavite ga.

- Trebalo je da ga ostavim kada se nije zauzeo za mene, kada me njegov prijatelj nije poštovao.

- Odbacite nekoga ko ne podržava vaše zdravstvene borbe.

 

 

Ljubavno pismo nije samo izazvalo reakcije zbog svoje otvorenosti, već je istaklo Hajdove gestove koji su voditeljki pružili sigurnost i sreću. Ona je opisala kako Adam redovno brine o njoj i podržava je u svakodnevnim izazovima, što je mnoge inspirisalo da traže slične odnose u svom životu.

Njeni fanovi priželjkuju takvu ljubav

Voditeljka je kroz svoje iskustvo pokazala kako prepoznati pravu ljubav i zašto je važno ne pristajati na manje od toga. Njena priča o pronalaženju sigurnosti i podrške u vezi sa Hajdom duboko je dirnula njene fanove, koji su je podržali u potrazi za sopstvenom autentičnom ljubavlju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)