Ispovesti

DOK SE PORAĐALA, SUPRUGOVE REČI DOVELE SU JE DO SUZA: Nikad mu to nije zaboravila, a onda je usledila osveta!

Kako biste vi reagovale na ovu situaciju?

29.02.2024 20:10

DOK SE PORAĐALA, SUPRUGOVE REČI DOVELE SU JE DO SUZA: Nikad mu to nije zaboravila, a onda je usledila osveta!
shutterstock.com

Jedna trudnica podelila je svoje iskustvo sa porođaja koje je bilo obeleženo neosetljivošću njenog supruga. Sa 26 godina, ova mlada majka prošla je kroz težak period trudnoće i porođaja, doživljavajući izuzetno jake bolove. Umesto podrške, njen suprug je uputio tri reči koje su je duboko povredile.


- Porođajni bol je bio neverovatno jak. Ipak, želela sam prirodni porođaj pa sam prošla kroz sve to. Moj muž, koji nije spavao celu noć, uznemirio se vriskom i rekao mi je: 'Samo probaj da izdržiš malo umesto da vrištiš ovako'. Iskreno sam zaplakala zbog njegovog komentara - napisala je devojka u emotivnoj ispovesti.

Shutterstock

Devojka je podelila neprijatno iskustvo sa porođaja koje je ugrozilo njen brak


Iako je prvobitno zaboravila ovaj nemili događaj, želja za osvetom je postala jača kada je njen suprug završio u bolnici zbog kamena u bubregu. Kako je doživela porođajne bolove, odlučila je da se na neobičan i pomalo maliciozan način osveti svom suprugu. Kako je sama navela na Redit-u, rekla mu je:

- Zašto ne možeš malo da izdržiš? Zašto toliko vrištiš? - reči su koje mu je upitila nakon njegovog bezdušnog komentara na porođaju kada joj je rekao "izdrži to".

Iako je njen suprug bio šokiran, trudio se da prećuti. Nakon povratka kući, i dalje je bio tih, a kada ga je pitala šta nije u redu, priznao joj je da je bio uvređen njenom reakcijom.

shutterstock.com

Nije ni slutila da će joj se porođaj pretvoriti u užasno iskustvo


Nakon ovog događaja, komentari su bili podeljeni. Dok su neki pohvalili njen smisao za humor, drugi su optužili oba supružnika za "toksičnost" u odnosu. Jedan komentator je istakao da, iako nije bila najzrelija ili najljubaznija odluka, ipak je nadajmo se njen suprug shvatio da je bilo neosetljivo i pogrešno što je omalovažavao bol osobe koju voli.

U kasnijem ažuriranju originalnog posta, žena je istakla da su ona i njen suprug srećni u svojoj vezi, te da nijedno od njih nije zaista ljuto zbog komentara koje su uputili jedno drugom. Čak je navela da je njen suprug na kraju nasmejao na njenu malicioznu primedbu. Ovo iskustvo nas podseća da je podrška tokom trudnoće i porođaja od ključnog značaja, te da neosetljivi komentari mogu ostaviti dubok i bolan trag.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)