Roditeljstvo

KRENULA JE NA POSAO I OSETILA STRAŠNE BOLOVE: Shvatila je da se nešto čudno dešava, a onda je doživela šok scenu!

Nije znala da je trudna.

23.02.2024 15:40

KRENULA JE NA POSAO I OSETILA STRAŠNE BOLOVE: Shvatila je da se nešto čudno dešava, a onda je doživela šok scenu!
TIKTOK/@rivvahcrowther

Riva Krovter iz Velike Britanije doživela je neverovatan trenutak kada se jednog jutra probudila u porođajnim bolovima, a da nije ni znala da je trudna. Ova mlada žena tvrdi da je iskusila fenomen poznat kao "kriptična trudnoća", gde osoba nije svesna da će postati roditelj sve do kasnog stadijuma trudnoće ili sve do porođaja. Riva je podelila ovu srceparajuću priču na TikTok-u, zajedno sa preslatkim fotografijama svog dečaka po imenu Okli, kojeg je sama donela na svet u svojoj sobi, bez ikakve prethodne pripreme.

shutterstock.com

Kriptična trudnoća, iskustvo

ČUDO KOJE JE DOTAKLO HILJADE SRCA

Okli, koji sada već ima godinu dana, rođen je u nepredviđenim okolnostima. Iako se većina beba okreće tokom trudnoće, on se očigledno odlučio da uđe u svet svojim zadnjicom ili nogama prvo, što se naziva poprečnim položajem. Riva je otkrila da je tog jutra kada je rodila sina, zapravo trebalo da počne novi posao, ali je umesto toga doživela neverovatno iskustvo porođaja u sopstvenom domu.

IZAZOVI KRIPTIČNE TRUDNOĆE

Ova majka otkrila je to da je bila iznenađenje za sve, a da su joj roditelji pomogli oko svega dok je bila u bolnici. Njena priča o neočekivanom porođaju dirnula je hiljade srca na društvenim mrežama, gde su joj mnogi čestitali na hrabrosti i divnom dečaku. Ipak, Riva je otkrila da nije sve bilo lako, te je podelila i svoje teškoće kao mlada majka. Kriptična trudnoća je retka pojava, a istraživanja sugerišu da se oko 1 od 475 trudnoća ne primeti sve do 20. nedelje, dok se oko 1 od 2.500 trudnoća ne primeti sve do samog porođaja.

 

@rivvahcrowther

We wish we knew you was coming my boy, your so loved Oakley 💙 ♬ This - Megan McKenna

 

TEŠKOĆE MLADIH MAJKI

Nakon što je postala majka, Riva redovno deli preslatke snimke i fotografije svog malog dečaka, kao i sadržaj povezan sa roditeljstvom na svojoj stranici. Međutim, kao i mnoge druge mlade majke, imala je i teške trenutke koje je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, ističući kako je teško gledati ljude koji tvrde da vole njenog dete, a ne čine nikakav napor. Ipak, ističe da će njen sin uvek znati koliko je voljen od strane ljudi koji zaista i jesu bitni.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)