Ispovesti

NAPIO SE I ZAVRŠIO U KREVETU SA DVE KOLEGINICE: "Život mi je postao pakao, devojka me mrzi, a šef mi preti otkazom"

Ponekad samo jedan neoprezan potez može da pokrene lavinu neprijatnih događaja

15.02.2024 21:25

NAPIO SE I ZAVRŠIO U KREVETU SA DVE KOLEGINICE: "Život mi je postao pakao, devojka me mrzi, a šef mi preti otkazom"
Shutterstock

Odlazak na službeni put mnogi postiovećuju sa mogućnošću za prevaru i preljubu. Iako to nije pravilo, ipak se događa da van mesta stanovanja “popuste kočnice”, pa kolege požele da se “bolje upoznaju” sa koleginicama. Ali, takva vrsta “dodatnog upoznavanja” može da ima previsoku cenu, o čemu svedoči ispovest jednog muškarca koji je zatražio pomoć.

- Sa nekoliko kolega i koleginica sam otišao na službeni put. Bio sam napet i nervozan, a radionice i predavanja me nisu zanimala, pa sam vreme provodio za šankom. Čašica po čašica i do večeri sam bio pijan. Koleginice koje su prisustvovale predavanjima svratile su do bara. Popili smo zajedno po čašu vina, a onda su one prešle na žestoka pića. Do devet sati uveče ostali smo samo nas troje za šankom, dve koleginice i ja. Jedna je predložila da uzmemo flašu vina i sve troje odemo u sobu. Nije me bilo teško naterati da to uradim. Onako pijani, sve troje smo imali intimni odnos. Bila je to nezaboravna noć. Sledećeg jutra sam jedva uspeo da stignem do automobila. Kolege koje su bile sa nama na službenom putu odmah su znale šta se dogodilo – počeo je ispovest ovaj muškarac.

shutterstock.com

Prevara je jedan odglavnih razloga zbog kojih se parovi odlučuju na raskid

 

Kad se vratio kući, potrudio se da njegova devojka ništa ne primeti. Ali, neko od kolega je, kaže, ipak pronašao način da joj javi za neverstvo.

- Moja devojka je toliko ljuta da mi preti raskidom. Ja je stvarno volim, ali ne znam kako da je uverim u to. Takođe, i moj šef je saznao šta sam uradio, pa mi preti otkazom. U najboljem slučaju, mogu da ostanem bez pozicije na kojoj se trenutno nalazim, što će mi srozati životni standard. Osećam se kao idiot, život mi je uništen, a ja ne znam kako da se spasim – podelio je svoju muku ovaj muškarac, tražeći savet od stručnjaka.

Odgovor koji je dobio nimalo mu se nije dopao.

- Na službenom putovanju ponašali ste se kao napaljeni tinejdžer i sada očekujete da vam svi oproste zbog nezrelog ponašanja. Potrudite se da učite iz svojih grešaka. Problem koji imate sa devojkom sami ste izazvali, baš kao i problem koji ste napravili na poslu. Prirodno je što su i Vaša devojka i Vaš šef ljuti, a niste ni mogli da očekujete da će kolege držati “jezik za zubima”. Potrudite se da se svima izvinite i obećate da više nećete praviti takve greške. Odrasli ste i nemate prava da bilo koga krivite za svoje postupke. Jedino što možete da uradite jeste da preuzmete odgovornost i posledice kojima Vam prete – odgovorila mu je psiholog.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)