Ispovesti MARIJA JE UHVATILA DEČKA U PREVARI! Kada je otkrila ko mu je nova devojka izvela ju je u grad i sočno joj pred svima uradila nešto što joj se mnogo dopalo! (FOTO) 18:10
Brak i veze TAMAN SU ZAPOČELI ZAJEDNIČKI ŽIVOT, A ONA JE REKLA - KRAJ: Ljudi je napadaju, ona tvrdi da je zgrožena i da to ne može da toleriše! 22:25
Ispovesti POSLE DEVET GODINA SAM SPAVALA SA DRUGIM MUŠKARCEM: Doživela sam nešto nezamislivo što nisam nikad pre! 22:40
VIP saveti ZA RASKID NAJLEPŠEG PARA KRIVA JE JEDNA OSOBA: Kristijano Ronaldo i Irina Šajk su PUCALI od emocija - ali onda je ona rekla nešto za njegovu MAJKU i usledio je haos! 19:50
Zanimljivosti SKANDAL U HOLIVUDU: MAŠIN GAN KELI VARAO TRUDNU MEGAN FOKS? Videla mu je šokantan sadržaj u telefonu samo nekoliko nedelja nakon što su otkrili da će dobiti bebu! 19:13
Strast BIO SAM PRESREĆAN KAD JE MOJA DEVOJKA POČELA DA SPAVA S DRUGIM MUŠKARCIMA! Imao sam samo jedan uslov, a onda je usledio šok 22:20
Strast ZVEZDA SADRŽAJA ZA ODRASLE NAPALA DEČKA: Sa 19 godina se davi u alkoholu i zavodi tajkune, BRUKA oca, poznatog doktora 00:07
Brak i veze ŽELELI SU DA GA SPOJE SA BIVŠOM UŽIVO U PROGRAMU: Kada se žena pojavila i pala mu u zagrljaj, muškarac se sledio! (VIDEO) 21:45
Brak i veze BILA JE VERENA ZA ČOVEKA KOJI IMA 80 DECE! To joj nije smetalo, ali onda je saznala jezivu ISTINU! (FOTO) 22:10
Astrologija 2 ZNAKA ZODIJAKA ČEKA PAKLEN KRAJ GODINE: Sprema im se prekretnica kakvu nisu videli ni u najluđim snovima! 10:01
Zanimljivosti MARIJA ŠERIFOVIĆ JE IMALA ROMANSU SA OVIM PEVAČEM: Nekada je nosio suknju i imao dugu kosu, a sada... ŠOK transformacija 16:30
Horoskop DECEMBAR ĆE POSTATI CRVEN OD STRESA I BESA ZA OVE HOROSKOPSKE ZNAKE: Raskinuće veze kada se najmanje nadaju! 10:01