Ispovesti

IZ ŠALE SAM KUPILA KUĆNI DNK TEST, ALI ONDA OTKRILA SUROVU ISTINU O DEDI: Sada čitava porodica ne može da se oporavi, lagao nas je 45 godina!

Ispovest jedna očajne žene podeljena je na sajtu Redit gde su je ljudi savetovali da pod hitno angažuje dobrog advokata.

bySrećna republika

24.03.2023 21:01

IZ ŠALE SAM KUPILA KUĆNI DNK TEST, ALI ONDA OTKRILA SUROVU ISTINU O DEDI: Sada čitava porodica ne može da se oporavi, lagao nas je 45 godina!
shutterstock.com

Svaka porodica ima svoje tajne, ali one su obično bezopasne i ne morate da se brinete. Međutim, jedna žena je otkrila najdublju, najmračniju tajnu svog dede kada je odlučila da iz zabave uradi kućni DNK test, prenosi Miror.

Žena je naručila komplete za testiranje za svoje domaćinstvo nakon što su oni postali popularni, ali je odmah zažalila kada su joj stigli rezultati.

- Nabavila sam komplet za kućno DNK testiranje. Zatim sam nabavila pribor za svoju braću, sestre i roditelje. To je podstaklo moje rođake da učine isto. Test nas je povezao s nekoliko rođaka za koje nismo znali da ih imamo - započela je svoju ispovest zbunjena žena. 

Shutterstock

Na njenu inicijativu otkrivena je tajna koja je sada slomila čitavu porodicu 

Međutim, ispostavilo se da njen 67-godišnji deda ima celu drugu porodicu, koju je tajio najmanje 45 godina.

- On je u zakonskom braku s drugom ženom, a ne s mojom bakom. Oni su imali ceremoniju razmene zaveta, ali nisu u zakonskom braku. Ima ženu i hrpu dece i unučadi sa svojom drugom porodicom. Ne znam kako je to skrivao sve ovo vreme - istakla je ona.

Kako je objasnila, deda inače puno putuje zbog posla, ali nikad ne bi pomislila da bi bio tip osobe koja živi tajnim dvostrukim životom.

- Moja baka je skrhana. Bili su zajedno 45 godina, ali pokazalo se da njihova veza nije bila prava. Niko od nas nije imao pojma i sada je naša porodica uništena, kao i njegova druga porodica. Volela bih da mogu da se vratim u prošlost i nikada ne kupim taj glupi test - priznala je očajna žena.

Pixabay.com

DNK test je sve pokazao 

Ona je svoju priču podelila na Reditu kako bi pozvala druge da ne kupuju DNK setove, rekavši da je "neke stvari bolje ostaviti skrivene".

Međutim, kako njena priča, tako i taj komentar, izazvali su brojne podeljene reakcije. 

- Zapravo je dobro da si sada saznala. DNK test je blagoslov. Tvoja bi baka mogla izgubiti sve što je mislila da pripada njoj i tvojoj porodici, a što bi njegova zakonska porodica mogla da nasledi i uzme ako tvoj deda umre ranije. Tvoja baka ima vremena da se zaštiti i nađe advokata. Žao mi je što je tvoj deda ispao tako "pokvaren" čovek - glasio je samo jedan od komentara.

Drugi se na to odmah nadovezao. 

- Istina obično izađe na videlo na ovaj ili onaj način. To tvojoj baki daje priliku da planira jer je mogla da ostane bez svega da je deda umro. Nisi odgovorna za štetu tuđih laži. Ovo je velika laž - naveo je taj korisnik Redita. 

Treći je bio brutalno iskren.

- Vi ste očigledno druga porodica. Baku sada treba zakonski zaštititi. Ona neće imati pravo ni na šta. Ako je imala bilo kakvo venčanje, ali je znala da ono nije legalno registrovano, ne dobija ništa. Najbolje je da joj nađete pravnika dok je on živ i saznate na šta ona ima pravo - naveo je taj korisnik. 

shutterstock.com

Baka bi mogla da ostane bez igde ičega budući da nije bila zakonski venčana s mužem 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)