Zanimljivosti

BAKA MI JE GOVORILA DA JE U ŽIVOTU IMALA SAMO JEDNOG MUŠKARCA: A onda je otvorila stari album, bila sam zaprepašćena šta sam tamo ugledala! (VIDEO)

Snimci jedne Filipinke postali su pravi hit na TikToku, a evo zbog čega.

17.03.2023 20:42

BAKA MI JE GOVORILA DA JE U ŽIVOTU IMALA SAMO JEDNOG MUŠKARCA: A onda je otvorila stari album, bila sam zaprepašćena šta sam tamo ugledala! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/emazzingg

Poznati Tiktok izazov objavljivanja slika iz mladosti roditelja, baka i deka, sve je zarazio pa je ta mreža preplavljena prelepim fotografijama mladih iz 70-ih i 60-ih godina prošlog veka. Mnogi se odušvljavaju lepotom tadašnjih momaka i devojaka, govoreći kako je njihov prirodni izgled pojam istinske lepote. 

Mame, tate, babe i dede jednako su postali popularni i njihove fotografije pokazuju kako je lepota postojala i pre, samo smo mi svedoci ovog vremena, kada ih vidimo kao starije, nemajući predstavu kakvi su bili u izlascima, druženjima i slično.

U nizu mnogih koji su ispratili taj trend po imenu "Mama mi je rekla da je odbila mnoge momke pre nego što se udala, ali joj nisam verovala", uz pratnju Madonine pesme Material girl, jedna Filipinka je odlučila da pokaže kako je njena baka izgledala u svojoj ranoj mladosti. 

Printscreen/TikTok/emazzingg

Tiktokerka je oduševila sve pokazavši svoju baku iz mladosti

Sa njenom sadašnjom slikom dok pregleda album započinje snimak koji, ubrzo prikazuje i baku mlade Tiktokerke iz 50-ih i 60-ih godina dok je bila devojka. Međutim, u opisu videa ne stoji klasični opis izazova, već je ona napisala "Moja Lola mi je rekla da je imala samo jednog momka ikada...nisam joj verovala jer... ", aldirajući na lepotu bake koja je zaista bila bezvremenska.

Baka sa Filipina je oduševila Tiktokere koji su odmah komentarisali koliko je bila lepa.

- Ona je klasična lepotica -

- Bila je prelepa, jednostavna i lojalna -

- I dalje prelepa i onda i sada -

- Sviđa mi se ovaj trend i način na koji si ga menjala jer tvoja baka to zaslužuje - 

- Zato što je bila prelepa za pristup momcima - komentarisali su korisnici mreže.

Unuka je otkrila svojoj baki da je ona sada postala viralna i popularna, što je žena sa oduševljenjem dočekala.

Ipak, bilo je i onih koji su želeli da vide ko je deda i zbog čega se baka zadržala samo na jenom momku. Izgleda da je imala razloga.

@emazzingg Replying to @:03 Lolo in the 80’s VS in the 50’s & 60’s 🥺 wish I met him #remini #materialgirl #viralvideo #filipino #ph #fyp ♬ Material Girl - Madonna

Unuka je pokazala dedu koji je preminuo mlad, a koji je kao momak bio jednako zgodan i lep poput svoje supruge. Tiktokeri su bili oduševljeni njime rekavši kako je izgledao poput glumca i da su svi u porodici generalno lepi ljudi. 

Tiktokerka je otkrila da je njen deda bio poreklom Španac i da je ona praktično miks evropskih i azijskih gena. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)