Zanimljivosti

RADIO JE U DVORIŠTU, A KAD SE OKRENUO SVI SU VRISNULI! Ono što je ovaj muškarac imao na leđima prestravilo je sve, a najgore je tek došlo! (VIDEO)

Ovaj snimak nikako i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

17.03.2023 11:05

RADIO JE U DVORIŠTU, A KAD SE OKRENUO SVI SU VRISNULI! Ono što je ovaj muškarac imao na leđima prestravilo je sve, a najgore je tek došlo! (VIDEO)
Prrintscreen/TikTok/ladbible

Rad u bašti ume da bude iscrpljujuć za mnoge, ali za jednog muškarca nije bio težak zbog samog posla i obaveza koje je imao, već zbog činjenice da ga je snašla jedna nemila situacija od koje se jedva oporavio.

Naime, dok je izlazio iz bašte noseći u rukama nekakvu biljku poput batata, vrstu krompira, želeći verovatno da se pohvali prinosom koji je ostvario, članovi njegove porodice su mu rekli da se okrene jer su u neki mah primetili nešto na njegovim leđima.

Već tada je svima postalo jasno da će se situacija otrgnuti kontroli. 

Prrintscreen/TikTok/ladbible

Čovek je preplašeno počeo da skače ostivši da nešto ogromno gmiže po njemu 

Kada se čovek okrenuo svi su počeli da vrište i da mu govore kako ogromni pauk gmiže po njemu. Iako se činilo da je muškarac potpuno smiren i da je to prihvatio bez problema, u jednom trenutku kao da je shvatio da stvar nije za šalu. Počeo je nekontrolisano da skače ne bi li ga istresao sa sebe. Međutim, kako je on skakao tako se pauk peo ka njegovom vratu, dok na kraju očajni muškarac nije posrnuo za metlom. Ipak, koliko god da je bio uznemiren i uplašen smejao se celoj situaciji zjedno sa ženama koje su se čule u pozadini.

Snimak je na TikTok mreži pokupio 1,2 miliona sviđanja, a ljudi nisu prestajali da smišljaju i zbijaju šale na račun uplašenog muškarca i cele situacije sa kojom se suočio.

- Verovatno bih udario vrat i umro zajedno sa paukom -

- Uhapsite svakog ko nije pomogao ovom čoveku -

- Brat se toliko uplašio da je počeo da tverkuje -

- Njemu je bilo zabavno sve dok ga nije osetio na vratu - 

- To je trenutak kada bi moja duša napustila telo - komentarisali su korisnici mreže.

Muškarac je mislio da žene zbijaju šalu sa njim, sve dok pauk nije krenuo da se penje po njegovim leđima. Iako je pokušavao da izgleda kako mu je to beskrajno zabavno, brzo je bio van sebe od straha, što se da videti i u snimku.

I dok je bilo onih kojima je ta situacija bila beskrajno zabavna, drugi Tiktokeri su se složili da ne bi želeli uopšte da su na njegovom mestu. Zato je bilo i onih koji su kritikovali prisutne devojke koje nisu pritekle u pomoć čoveku, već su posmatrale scenu sa strane.

- Čovek se toliko uplašio da je pokušao da odleti - zaključio je jedan od Tiktokera.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)