Zanimljivosti

RADILA JE JOGU U PARKU NI NE SLUTIVŠI DA JE ON VREBA: Žena od šoka nije mogla da govori (VIDEO)

Ako ste do sda imali izgvor da izbegnete makar jutarnje razgibavanje, ugledajte se na ovog netipičnog vežbača.

15.03.2023 19:38

RADILA JE JOGU U PARKU NI NE SLUTIVŠI DA JE ON VREBA: Žena od šoka nije mogla da govori (VIDEO)
Printscren/Tiktok/thepetcollective

Nema lepšeg osećaja od vežbanja u prirodi i na svežem vazduhu, okruženi zelenilom i cvrkutom ptica. Iako se fizički aktiviramo, istežemo ili razgibavamo, izuzetno je važno biti i psihički rasterećen. Ukoliko nam društvo pravi neko od prijatelja ili vežbe sprovodimo u timu to je dodatna motivacija koja i te kako utiče na naš učinak i podstiče nas da radimo predano.

Među starijima su popularne joge i razgibavanja u parku i stručnjaci ih preporučuju kao odličan uvod u novi dan. Jednoj ženi je započeo izuzetno veselo jer se pored svojih prijatelja našla i u jednom neobičnom društvu.

Printscren/Tiktok/thepetcollective

Iako je isprva bila preplašena, žena je uživala u društvu flaminga

Naime, dok je sedela na svojoj strunjači, na njoj joj se pridužio prelepi flamingo koji se okretao oko sebe, fokusiran na jenu tačku gledajući u zemlju. On se ciklično okretao kao da ispred sebe ima iscrtan kružić koji prati, što je veoma nasmejalo ovu ženu ali i ostale prisutne. Ona od šoka nije mogl da dođe do reči nekoliko trenutaka.

Oni su izvesno vreme posmatrali perfomans ove egzotične ptice, da bi se flamingo na kraju uspravio i izdigao. Žena nije mogla da se suzdrži od smeha. Snimak je pogledlo 6,9 miliona korisnik a tiktokre je ova scena prilično nmsejala, pa ženi su poručili da je ptica želela da je fascinira.

- Čestitam vam na flamingo braku -

- Op, mora da ste odabrani...taj flamingo vas voli-

 

- "Pa kako je prošla joga?" Imala sam flaminga na strunjači.

- Flamingo pokazuje svoje pokrete vama-

- Žena izgleda srećno i preplšeno istovremeno- komentrisali su korisnici mreže.

 

@thepetcollective Your one friend who is always up for sunrise yoga! ✨🦩🧘 (Via - @h.b2662) #Flamingos #WildlifeTok #CuteAnimals #PetParents #AnimalLovers #Yoga ♬ original sound - The Pet Collective

Mnogi su se oduševili zbog toga što se životinja pridružila ženi u aktivosti a neki su se našalili da je ona odličan instruktor. Neki su prokomentarisli da nema lepšeg početka dana od joge u parku gde vam se pridružuje flamingo i da je to posebna čast. Mnogi su zavideli ovoj dami na ovakvoj prilici da uživa rekavši kako treba da uživa u ovakvim trenucima, koje mnogi sebi ne mogu da priušte.

Iako je među korisnicima tiktoka bilo onih koji su komentarisali da bi ih slična situacija preplašila, većina je rekla da sanjaju ovakav trenutak i da bi uživali u društvu ove egzotične ptice i njenom egzotičnom "plesu".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)