Ostali ljubimci

BILA JE KOD BAZENA, A ONDA JE IZ NJEGA NEŠTO IZRONILO! Vrisnula je od šoka, ali kada je pokušala da reaguje tek je usledio haos! (VIDEO)

Ovaj urnebesni snimak definitivno će vam popraviti dan.

08.03.2023 11:45

BILA JE KOD BAZENA, A ONDA JE IZ NJEGA NEŠTO IZRONILO! Vrisnula je od šoka, ali kada je pokušala da reaguje tek je usledio haos! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/afvofficial

Dečiji bazeni na naduvavanje, posebno oni malo većih dimenzija, veoma su popularni i oni koji imaju velika dvorišta znaju koja je to radost za mališane. Međutim, iako se u njima kupaju samo oni i to tokom uživanja u toplim, letnjim danima, desi se nekad da tu svrati i neki nezvani gost. Na TikToku se pojavio snimak, koji je, pretpostavlja se, postavila jedna majka koju je scena iz njenog dvorišta najpre zainteresovala, a na kraju i dobro nasmejala. Veruje se da verovatno nije imala pojma kako će se sve završiti kada je uzela telefon da snima, a okončalo se na urnebesan način. 

Naime, njena maloletna ćerka je u jednom trenutku zapazila da je u bazenu završila veverica i to najverovatnije nekim svojim nesmotrenim potezom. Uporno je pokušavala da izađe iz vode, ali su ivice bazena bile toliko klizave da je uvek iznova završavala u njemu. Devojčica je najpre vrisnula kada je videla životinjicu kako skače, nesvesna činjenice da li ona može da izađe iz bazena, ali kada je shvatila da to nije moguće, odlučila je da joj pomogne.

Ipak, nije joj bilo nimalo sve jedno jer se plašila da će je veverica ogrebati. Na kraju je odvažno odlučila da uđe u bazen i reši stvar, ali joj je bilo potrebno neko pomagalo kojim bi izbacila životinju iz vode. Nakon što je dohvatila stolicu, devojčica je njome pokušavala da izvadi upornu vevericu koja je uplašeno plivala ukrug.

Printscreen/Tiktok/afvofficial

U jednom trenutku je devojčica nekako uspela da stolicom dohvati vevericu 

- Spasiću te, spasiću te... spasiću te. Pusti me da te spasim! Hvala - govorila je devojčica dok je stolicom po vodi pratila vevericu sve dok je u jednom trenutku nije dohvatila pa se ona popela na predmet.

Međutim, tek tad je nastao šok.

Veverica je počela da skakuće po preplašenoj devojčici i opet je pala nazad u vodu, dok je dete napravilo presmešan izraz lica, ali i pokret telom kao da ju je napala neka neman. Snimak je nasmejalo ljude na TikTok mreži koji su se složili da životinji, ali ni devojčici, jednostavno nije bio dan.

- Dete je sve uradilo, ali je veverica odlučila da sve pogrešno radi tog dana -

- Ti "Spasiću te", a veverica "Ne dam, danas plivam jer mi je spa dan" - 

- Vratila se da ti se zahvali -

- Nije želela spasavanje. Uživala je u jutarnjem plivanju -

- Zašto si upropstila njenu zabavu u bazenu? - šalili su se korisnici mreže.

Mnogi su se našalili poručivši devojčici da je veveica samo želela da je zagrli i da je natera da joj se priduži u bazenu. Većina se složila da devojčica ima veliko srce i da je pokazala humanost

- A šta se posle desilo sa vevericom? - interesovalo je mnoge.

Pretpostavlja se da je mama pritekla devojčici u pomoć i da su zajedno izvukle životinjicu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)