Roditeljstvo

VRATILI SU SE IZ ŠKOLE, A NA PRAGU IH JE DOČEKAO MALI BRAT: Ono što su videli ostavilo ih je u potpunom šoku! (VIDEO)

Ovaj trenutak je cela porodica dugo čekala, sve puca od emocija.

10.03.2023 08:15

VRATILI SU SE IZ ŠKOLE, A NA PRAGU IH JE DOČEKAO MALI BRAT: Ono što su videli ostavilo ih je u potpunom šoku! (VIDEO)
Pintscreen/TikTok/erisa_laska

Odrastanje uz stariju braću i sestre može biti vrlo izazovno ali i zabavno, naročito ako vas nadgledaju i paze na svaki vaš korak. Ljubav koju oni gaje pema mlađem bratu ili sestri je nemerljiva jer sebe vide kao najveće zaštitnike u toj priči. A evo kako izgleda kad primete vaš prvi korak.

Vrativši se iz škole brat i sestra bili su šokirani kada ih je na kućnom pragu dočekao mlađi brat koji je tek prohodao. I dok su ga oni još uvek smatrali bebom, koja puzi ili leži na krevetu očekujući ih da se vrate iz škole, na vratima ih je zatekla potpuno neočekivana scena. Kada su zakoračili preko praga brat im je prišao održavajući stabilnost na nogama i želeći da ih zagrli. 

Pintscreen/TikTok/erisa_laska

Brat i sestra bili su zatečeni kada su videli mlđeg brata koji je prohodao

- On hoda! Mama on hoda! Ti si snažan momče, daaa odličan posao!- vikao je od radosti stariji brat. 

Devojčica je bila šokirana i počela j da aplaudira bratu dok je stariji dečak podržao brata i pomogao mu da ustane sa poda u jednom trenutku. Snimak je podelila njihova majka Erisa Laska, dok je čekala reakciju svoje dece kada budu videli brata koji je prohodao.

- Slušaj ti njih kako mu daju afirmacije "ti si jak dečak"-

- Kakvo divno iznenađenje za njih -

- Vidi kako su oni samo ponosni, Bože -

Njihova ljubav i ohrabrujuć reči su mi rastopile srce-

- Ništa slađe- komentrisali su korisnici mreže.

 

Neki su se nadovezali na diskusiju komentarišući kako su deca pravi primer starije braće i sestara koji su svima nama uzor. Njihovu reakciju mnogi su okarakterisali kao brižljivu a majci su poručili da su ona i njen suprug sigurno ponosni roditelji.

Erisa i njen suprug Endri imaju četvoro dece. Ovu tiktokerku na mreži prati više od milion korisnika a ona svakodnevno objavljuje zanimljive sadržaje i trenutke sa svojom decom. 

 

 

Jedan od takvih snimaka je i druženje sa decom u kuhinji dok joj pomažu oko pripreme hrane. Erisa je pokazala kako uz zabavu i ples uživa u majčinstvu i kako je deci najbolji drug. 

Tiktokeri su bili oduševljeni time pa su Erisi rekli kako bi želeli da imaju porodicu poput njene. Neki su se osvrtali na dom ove porodice komentarišući kako imaju luksuznu i veliku kuću pa su se u prvom snimku osvrnuli i na ogromna vrata koja su im, kako kažu, odvukla pažnju od deteta koje je prohodalo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)