Roditeljstvo

NOVA LINIJE ODEĆE ZA DEVOJČICE ODUŠEVILA SVET, samo što model koji je reklamira nije žensko! Majka ovog mališana razapeta je na društvenim mrežama! (VIDEO)

Da li je opravdano dete oblačiti tako da se ne zna da li je dečak ili devojčica, pitanje je oko kog se zavadila internet zajednica, a koje je pokrenula jedna mama.

28.02.2023 19:01

NOVA LINIJE ODEĆE ZA DEVOJČICE ODUŠEVILA SVET, samo što model koji je reklamira nije žensko! Majka ovog mališana razapeta je na društvenim mrežama! (VIDEO)
TikTok-ebony_andthreeboysx

Poznata je izreka da je nekod dete toliko lepo da je kao devojčica, a upravo sa tim se susrela i mama jednog dečaka. Ona ima troje dece i zaista se ne zna koje je od koga lepše, ali izgleda da najmlađi sin prednjači. On ima izrazito plave oči i plavu loknastu kosu, a uzrasta je oko 2 godine. Njegova mama radi kao profesionalni fotograf, a budući da je devojčica koja je trebalo da se fotografiše za liniju ženske garderobe odustala u poslednjem trenutku, ta domišlja žena je našla idealno rešenje kojim je spasla situaciju. Njen sin je istih godina kao i devojčica koja je trebalo da se snima u garderobi koja se reklamira, a budući da ima dužu kosicu i nežne crte lica, bio je pravi izbor da bude model.

Mama je tako svog najmlađeg sina obukla u haljinice, stavila mu mašnicu u kosu među lokne i fotografisala ga. Dečak je strpljivo pozirao, a snimak je objavljen na TikToku s komentarom:

- Hejteri će svakako mrzeti i ovo. Nije planirano da se moj sin fotografiše u ovome, ali devojčica je odustala, pa je moj sin uskočio kao zamena - napisala je ova žena u opisu snimka, a preneo San.

@ebony_andthreeboysx Haters gonna hate 😜 it wasnt planned but the little girl wouldnt do it so he took over 😅 #minimodel #toddlermodel #hatersgonnahate #modellife #childmodel #prettyboy ♬ Mrs. Right - Mindless Behavior

Snimak je za 2 dana pregledan 4,3 miliona puta i ima blizu pola miliona sviđanja. Usledilo je i više od 7.000 komentara. Pojedini su smatrali da je suludo što žena uopšte oblači dečaka u žensku garderobu, smatrajući da ga tako dodatno zbunjuje.

- Kako zbuniti dete na 101 način -

- Zamislite koliko će se dečak stideti ovog snimak kada bude porastao -

- Jedno veliko "Ne" od mene povodom ove teme -

- Mali će biti toliko ljut kada ovo vidi kad bude veliki -

- Nikada ne bih uradila ovo ne samo svom, nego nijednom detetu. Nazovite me staromodnom ili kako god, ali ovo je van svake pameti, po mom mišljenju - ređale su se reakcije ljudi koji potez mame nikako ne odobravaju. 

S druge strane, našao se i određeni broj onih koji su bili na strani žene koja voli da oblači dete u žensku garderobu za potrebe snimanja. Ona je, inače, istakla da njen sin i te kako zna da je dečak, budući da ga ona često to pita.

- Ovo dete nema ni 2 godine, kakve traume to može da izazove kod njega -

- Kao da ima veze šta je nosio sa godinu i po, mali je prelep -

- Dečak će verovatno biti u fazonu: "Posao je posao, a nisam ni bio svestan!" -

- Ova žena ne pravi karikaturu od deteta, meni je on presladak baš ovakav -

- Dečak je zaista prelep, mislim da se dobro dosetila njegova mama -

- Svaka čast na ideji! - glasili su komentari podrške. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)