Brak i veze

NA SOPSTVENOM VENČANJU JE VARAO SUPRUGU I TO PRED SVIMA? Šokantno ponašanje jednog mladoženje izazvalo je burnu reakciju, da li biste se vi udale za njega?

U jednoj ruci je držao svoju buduću suprugu, drugom je tipkao poruke.

13.06.2023 10:59

NA SOPSTVENOM VENČANJU JE VARAO SUPRUGU I TO PRED SVIMA? Šokantno ponašanje jednog mladoženje izazvalo je burnu reakciju, da li biste se vi udale za njega?
Printscreen/TikTok/itvnews

Podrazumeva se da je na venčanju, koje je za mladence jedan od najvažnijih i najlepših dana u životu, sva pažnja partnera fokusirana isključivo jedno na drugo. Iako su gosti deo čitave ceremonije i njihovog novog poglavlja u životu, taj dan su oni u glavnim ulogama i ne obraćaju mnogo pažnju na okolinu, uživajući u svakom trenutku.

 U toku šetnje do oltara, matičara i u restoranu, mladenci imaju priliku da pozdrave goste mahanjem i simboličnim pozdravom i uz osmeh, sve se uglavnom završava na tome, dok se ne završi formalni deo. Ipak, jedan mladoženja je šokirao sve kada se pojavio na svom venčanju usmerivši svu svoju pažnju, ni manje ni više nego na- telefon. 

Printscreen/TikTok/itvnews

Muškarac je sve vreme gledao u telefon

Dok je ušetao sa svojom budućom suprugom ruku pod ruku, ovaj mladoženja je držao telefon u ruci i nije skidao pogled sa njega. Iako je mlada delovala srećno i zadovoljno, a sve oči gostiju su bile uprte u novopečeni bračni par, oči ovog muškarca su bile usmerene na na kucanje poruke ili pregledavanje nekakvog sadržaja. Njegova zavisnost od telefona je mnogima upala u oči, međutim, čini se da ni mlada niti gosti nisu previše obraćali pažnju na to. 

Muškarac se sve vreme smeškao ne gledajući bukvalno gde hoda usmerivši svu pažnju napravu u rukama. Povremeno je dok su silazili niz stepenice pogledao u svoju mladu prokomentarisavši nešto a onda je opet gledao u telefon. Ovo je naišlo na velike osude na društvenim mrežama ljudi koji nisu mogli da veruju da je čovek takav najlepši dan relativizirao korišćenjem telefona ali je bilo i zbijanja šala na njegov račun..

- Ako moj suprug ikada ovo uradi vratiću se nazad i udati za njegovog rođaka- 

- Piše svojoj pravoj ljubavi "to si mogla biti ti"-

- Brisao je evidenciju.-

- Da možemo videti u šta je gledao -

- Iako nisam mlada, sad sam ljuta i besna- komentarisali su korisnici mreže.

 

 

I dok su mnogi zbijali šale na račun muškarca rekavši kako je sigurno sedeo na "dve stolice", pa je morao da se "čekira" i drugoj strani te opravda šta radi, drugi su u ovome videli ružno i neprihvatljivo ponašanje. Većina Tiktokera je prokomentarisala kako venčanja nisu mesta za surfovanje po internetu i dopisivanje, pogotovo ako su u pitanju mladenci.

Drugi su prokomentarisali mladu, rekavši kako samo pokušava da se iskontroliše prikrivajući svoj bes smehom i da pokušava na sve načine da ignoriše nezrelo ponašanje budućeg supruga. Nekima je ovo bio crveni alarm da mlada beži iz takve veze.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)