Telo

UVEĆALA JE GRUDI U TURSKOJ, KAD JE SKLONILA ZAVOJE UŽASNULA SE: Ovo niko ne bi poželeo

Loše iskustvo jeftinog zahvata.

24.05.2024 18:50

UVEĆALA JE GRUDI U TURSKOJ, KAD JE SKLONILA ZAVOJE UŽASNULA SE: Ovo niko ne bi poželeo
Instagram/@lozgetssleeved

Loren Evens (31) iz Čestera odlučila se za put u Tursku nakon straha da će biti "debela sa 30". Potrošila je preko 20.000 evra na tretmane, od kojih je prvi bio pre tri godine -operacija želuca u jeftinom hirurškom centru u Turskoj. Međutim, nisu svi tretmani prošli kako je planirala. Prošle godine, nakon operacije ugradnje implanta u grudi, završila je sa grudima ispod pazuha.

-Operacija je krenula naopako jer nisu skinuli dovoljno kože i grudi su završile ispod pazuha. Implanti su bili smešteni ispod mog pazuha - izjavila je Loren za Daily Star.

Iako je imala neprijatno iskustvo, to je nije obeshrabrilo da se ponovo podvrgne plastičnoj hirurgiji. Vratila se u Tursku da ispravi neuspešnu operaciju grudi. Loren je opisala svoj prvi tretman u Turskoj (operaciju želuca) kao "životnu promenu" jer joj je omogućio da izgubi 15 kila i smanji se sa veličine 26 na veličinu 6. Osim gastrične dijete,  ugradila nove zube u inostranstvu, jer voli koliko je jeftina hirurgija u Turskoj.

Printscreen/Youtube

Loren Evans imala je loše iskustvo operacije u Turskoj

- Volim da dolazim u Tursku zbog finansijskih razloga i brze usluge - nema čekanja, a bolnice su kao hoteli u poređenju sa Velikom Britanijom - rekla je Loren.

Dodala je da je uspela da uradi "mummy makeover" (operaciju vraćanja opuštenog tela posle porođaja i dojenja) besplatno, u zamenu za promociju iskustva na društvenim mrežama svojih 55.000 pratilaca. Međutim, ispravljanje neuspele operacije grudi je koštalo 8.000 evra. Takođe, planira da zameni svoje nove zube u drugoj klinici u Turskoj, jer smatra da su preveliki i da izgleda kao "konj sa trke u Aintree-u".


Loren i njena partnerka Hana planiraju da se vrate u Tursku u novembru zbog IVF tretmana (vantelesne oplodnje), jer nisu dobili podršku od NHS-a kao istopolni par.

-Kao istopolni par nemamo pravo na tretman koji želimo preko NHS-a, moramo platiti privatno. Imamo konsultaciju sa IVF klinikom i verovatno ćemo biti u inostranstvu dve nedelje u novembru radi tretmana -rekla je Loren. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)