Odrasli

TETOVIRALA SAM OČNE JABUČICE I OSTALA SLEPA 3 NEDELJE: Bila je to najbrutalnija agonija koju sam prošla, a sad sam ponovo uradila isto!

Devojka zmaj se pohvalila novim tatuom u očima.

21.05.2024 15:15

TETOVIRALA SAM OČNE JABUČICE I OSTALA SLEPA 3 NEDELJE: Bila je to najbrutalnija agonija koju sam prošla, a sad sam ponovo uradila isto!
Printscreen/Tik Tok/amberluke666

Amber Luk, poznata pod nadmikom Devojka zmaj, pre 7 godina je istotovirala beonjače u jarko plavu boju. Kako je priznala bila je to najbolnija agonija kojoj se podvrgla i zbog ovog tretmana bila je slepa pune tri nedelje.

Kako je ispričala Amber za britanski Miror, prethodnog vikenda je ponovo išla na tetoviranje očnih jabučica, ali je sada dodala i crne detalje kako bi njene oči imale okeansku dubinu.

Bolno iskustvo

Amber je do tančina opisala svoje prvo, ali i drugo tetoviranje očnih jabučica. 

- Dozvolite mi da vam ispričam priču o ličnoj istrajnosti i vraćanju onoga što je vaše. Bila sam slepa 3 nedelje nakon svoje prve tetovaže očiju  pre 7 godina. To je samo po sebi bila najbrutalnija mučna agonija koju sam iskusila sve do sad. Pa zašto bi onda, dođavola, to ponovila, pitate se? - napisala je ona na svom Instagram profilu.

Ona je objasnila da nije bila zadovoljna prvim tetoviranjem i otkrila kako je došlo do toga da ponovo ode na tetovažu očnih jabučica.

- Za ovaj tačan trenutak i taj osećaj čekala sam 7 dugih godina da doživim ono što sam juče uradila. I ne bih verovala nikom drugom osim svom dobrom prijatelju tatu majstoru sa kojim sam u kontaktu već 6 godina. Znala sam da sam u najboljim rukama i bila sam 100 odsto u pravu. Od same procedure do naknadne nege i oporavka. Ne mogu dovoljno da zahvalim vama i vašem timu što ste doputovali ovde da me upoznate i omogućili mi da iskusim ono što sam zamislila još pre 7 godina - napisala je Amber. 

 

 

Ona je sve propratila video-snimkom koji je pokazao krupni plan njenog oka, a mnogi su komentarisali da je hrabra što se ponovo podvrgla ovoj bolnoj proceduri.

- Izgleda tako kul. Drago mi je da ste ovog puta imali bolje iskustvo.

- Ovo je tako neverovatno! Konačno ste dobili ono što ste želeli i možete da zaboravite na ružne uspomene - bili su neki od komentara. 

Međutim, lekari su oštro protiv ovakvih procedura. Kako objašnjavaju tetoviranje očnij jabučica je vrlo opasno i sa sobom nosi brojne sledeće rizike:

  • potpuni ili delimičan gubitak vida
  • infekcije očiju
  • odvajanje mrežnjače oka
  • osetljivost na svetlost 
  • u težim situacijama slepilo usled gubitka očnih jabučica 

 

 

Amber je istetovrana od glave do pete i do sada je na tetovaže potrošila više od 168.0000 evra. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)