Lice

DOBRO POGLEDAJTE OVU DEVOJKU: Ne, nije to Anđelina Džoli iako je sličnost frapantna kao da su sestre bliznakinje! (VIDEO)

Zamahnula je kosom u kameru i ostavila sve u šoku svojim izgledom.

08.11.2023 14:01

DOBRO POGLEDAJTE OVU DEVOJKU: Ne, nije to Anđelina Džoli iako je sličnost frapantna kao da su sestre bliznakinje! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/haleyybaylee

Autentičnost i različitost često se itiču kao jedna od sve ređih osobina posebno u današnje vreme kad se devojke trude da liče jedna na drugu. Međutim, postoje i oni koji neverovatno liče na holivudske zvezde čak i kad se ne trude da postignu tu sličnost.

Jedna od njih je i devojka po imenu Heli Bejl koja frapatno liči na čuvenu holivudsku glumicu Anđelinu Džoli. Toliko liči na nju kao da joj je ćerka. 

Printscreen Youtube/Oficijalni trejler za film "Lara Kroft: TOMB RAIDER"

Mnogi često kopiraju javne ličnosti kako bi bili prihvaćeni i primećeni u društvu

Hejli zbunjuje ljude na svakom koraku upravo zbog sličnosti sa holivudskom zvezdom.I ona poput  Anđeline Džoli ima duga smeđa kosa, krupne plave oči i puna usta po kojima je glumica prepoznatljiva. Sličnost je toliko frapantna da su mnogi u prvom trenutku pomislili da je čuvena glumica aktivna na društvenim mrežama.

Heli samo na Tik Toku prati 7 miliona ljudi, a ona ih svakodnevno zabavlja snimcima po ugledu na Anđelinu. Neverovatna sličnost koju devojka deli sa poznatom glumicom šokiralo je njene pratioce koji su u neverici gledali njenu objavu. Iako devojka podseća na Džolijevu i to je evidentno  mnogim njenim objavama, efekat ovakve sličnosti postigla je dodavanjem filtera da bi što više ličila na čuvenu glumicu. 

Mnogi su devojci poručili da bi mogla bez problema da glumi Anđelininu dvojnicu, a da bi i sama glumica verovatno bila frapirana ovolikom sličnošću. 

U jednom od snimaka koje je podelila na mrežama Heli je zamahnula kosom i zavodljivo pogledala u kameru, a ljudi su gledali u šoku. 

- Pomislila sam da je Anđelina Džoli. Malo je reći da sam bio šokiran kad sam shvatio da to ipak nije ona.

- Anđelina Džoli, jesi li to ti?

- Ti si jedna od najlepših žena koju sam ikad video.

@haleyybaylee

Does anyone else remember the original 😂 ♬ Little Bitty Pretty One - Thurston Harris

- Kako to izgledaš identično poput nje?

- Devojko ja sam bukvalno pomislila da si Anđelinina sestra ili ćerka.

- O Bože ovo nije normalno... Kao da su sestre bliznakinje - bili su neki od komentara.

Njena lepota je fascinirala sve a većina joj je rekla kako filter ne znači ništa i ako u prirodi nije lepa i podseća na glumicuna koju Heli očigledno izuzetno liči. 

Heli u svojim objavama često deli zanimljive i smešne trenutke iz svog života, a zasmejava ljude svojom glumom. U realnosti ona je jednako atraktivna devojka međutim sličnosti koje deli sa glumicom, pogotovo iz mladosti, su i više nego evidentne.

Njeni klipovi su izuzetno gledani i mnogi su joj priznali kako joj gluma pored toga što je lepa odlično ide od ruke.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)