Zanimljivosti

"DŽABA FILTERI, UŽIVO JE DRUGA PRIČA": Edita ponovo promenila lični opis pa usijala društvene mreže od komentara, fanovi je nisu štedeli (FOTO)

Pratioci popularne pevačice su se pobunili, budući da smatraju da previše koriguje fotografije.

09.10.2023 18:00

"DŽABA FILTERI, UŽIVO JE DRUGA PRIČA": Edita ponovo promenila lični opis pa usijala društvene mreže od komentara, fanovi je nisu štedeli (FOTO)
ATA images

Pevačica Edita Aradinović (30) je već kao mlada stekla veliku popularnost zahvaljujući pre svega glasu, ali i dobroj energiji. Ona je karijeru započela kao glavni vokal benda "Ministarke", da bi potom nastavila samostalnu karijeru, koja se pokazala kao uspešna od samog početka. Pevačica se posebno istakla u muzičkom takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato" gde je pokazala zavidne glasovne sposobnosti.

Međutim, nije zanemarljiv broj onih koji smatraju da ni Aradinovićeva nije odolela čarima plastične hirurgije, pa je tako izvršila neke promene koje su je sada ostavile gotovo neprepoznatljivom. Edita je tako za početak uklonila mladež iznad usne koji joj je bio znak prepoznavanja, a navodno je i uvećala usne, smanjila nos, nadogradila kosu, dok se pominju i silikoni u grudima. Niko ne osporava pevačicinu lepotu, a ona ju je krasila, kako na početku karijere, tako i sada. Takođe, sve više su prisutni komentari da pevačica preterano koristi filtere na društvenim mrežama kako bi ulepšala svoj izgled na fotografijama. 

Aradinovićeva je nedavno objavila fotografiju na Instagramu koja je mamila mnoge poglede, a zbog koje je dobila u trenu blizu 24.000 sviđanja. Pevačica sedi u automobilu na prednjem sedištu, dok ju je sa zadnjeg neko fotografisao. Edita sada ima dugu crnu kosu koja joj doseže do struka, bila je svedenije našminkana, a malena majica koja je bila od lanaca i  jedva prekrivala grudi. Pevačica je stajling začinila i velikim alkama u boji zlata kako bi se slagale uz majicu koja više deluje da je nakit nego odevni predmet.

- Oko mene lila la - kratko je napisala Edita u opisu fotografije.

Mreže su u trenu izgorele, a usledila je salva pohvala za njen izgled. Takođe mnogi su smatrali da budući da je letos napunila 30 godina, da pred njom život tek predstoji, dok su drugi bili mišljenja da su tridesete već ozbiljnije godine i da je davno prošla mladost. Nisu bile retke ni reakcije pojedinaca da navodno Edita koristi suviše filtera na poslednjim fotografijama.

- Prelepa!

- Najdivniji anđeo koji zemljom hoda!

- Kad je neko lep iznutra, onda to isijava i spolja, baš ovako!

- Sve smo tvoje pesme slušali na ekskurziji!

- Koje savršenstvo, medić medeni!

- Volim te!

- Vi, žene sa 30, ste pola-žena, a a pola sirena.

- Ma nije matora ona, u najjačim je godinama!

- Ženo šta se sa tobom desilo, Gospode Bože?!

- Ova ženturača od 30+ se bavi satanizmom i crnom magijom.

- Džabe filteri kad imas 30 godina, uživo je druga priča.

- Strašno, majke mi! - smatrali su pojedini pratioci poznate pevačice.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)