Tetka Saveta

Uselili su se u novu kuću, u kojoj kao da neko već živi! SRUŠILI SU JEDAN ZID i počeo je pakao, čudni tragovi na podu, lupanje i NEOBIČNI ZVUCI USRED NOĆI!

Neobičnu ispovest je sa čitavim svetom podelio jedan par koji je internet zajednicu pozvao u pomoć u rešavanju misterije, budući da im se život lagano pretvarao u košmar.

02.09.2022 14:00

Uselili su se u novu kuću, u kojoj kao da neko već živi! SRUŠILI SU JEDAN ZID i počeo je pakao, čudni tragovi na podu, lupanje i NEOBIČNI ZVUCI USRED NOĆI!
Foto: Shutterstock, Tik Tok/renovatingnumber6

Mladi par koji se nedavno kupio novu kuću objavio je na TikToku video u kome tvrde da se u njihovom domu dešava nešto čudno. Naime, oni su započeli sa renoviranjem kuće i ubrzo potom primetili neobične tragove po podu, dok su iz dnevene sobe tokom noći počeli da dopiru čudni zvuci.

Koliko god se trudili, nikako nisu uspevali da utvrde šta je uzrok neobičnih zvukova i tragova koje su pronalazili u svom novom domu, a koji su ukazivali, kako je par istakao, na to kao da tu već neko živi.

Mladi par je bio presrećan kad su povoljno kupili novu kuću, a sad se pitaju da li su možda pogrešili.

- Renoviranje smo započeli tako što smo srušili jedan zid u dnevnoj sobi kako bismo dobili više prostora. Rušenjem tog zida počeli su naši problemi. Primetili smo čudne tragove u prašini i stekli utisak kao da neko stvorenje noću luta po našoj dnevnoj sobi. Izgleda kao da smo dobili novog kućnog ljubimca i pre nego što smo se uselili u kuću - rekla je žena u videu, pokazujući na  tragove na podu. 

Na njenu priču se nadovezao mladić koji je rekao da se noću iz dnevnog boravka čuju čudni zvuci, ali nikako ne mogu da dokuče šta ih stvara. 

Oni su upitali pratioce na popularnoj društvenoj mreži šta bi po njihovom mišljenju moglo da bude uzrok njihovih problema, pa je najpre usledila gomila šaljivih komentara.

- Izgleda kao nešto iz Hari Potera! - napisala je jedna korisnica. 

- Ili mali voz! - komentarisala je druga. 

- Ja mislim da je u pitanju severnoamerički, kućni nilski konj. Obično su miroljubivi, ali mogu biti agresivni kad su isprovocirani - našalio se treći korisnik.

- Možda je neki tinejdžer. Oni se retko viđaju danju i mrak im je prirodno okruženje - našalio se jedan muškarac, očigledno tata pubertetlije.

I dok je većina zbijala šale na račun priče ovog para, tvrdeći da verovatno imaju "duhove", bilo je i onih koji su ozbiljno shvatili celu situaciju pa su im poručili da provere da nemaju slučajno glodare ili zmiju u kući. Nisu izostali ni komentari o paranormalnom, međutim, par još nije obelodanio šta im je pravilo probleme. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)