Odrasli

PRIMETILA SAM KVRŽICU NA VRATU I SAZNALA BOLNU ISTINU: Sestra me nikada nije ostavila, OVO ću pamtiti zauvek

Tužna priča Naomi Grejsi, koja je sa samo dvadesetjednom godinom otkrila da ima opaku bolest, obišla je svet.

17.10.2024 07:20

PRIMETILA SAM KVRŽICU NA VRATU I SAZNALA BOLNU ISTINU: Sestra me nikada nije ostavila, OVO ću pamtiti zauvek
tiktok/printscreen/naomigraciee

Naomi Grejsi je imala samo 21 godinu kada je saznala da boluje od raka, a sve je počelo malim znakom na telu. Naime, nekoliko meseci pre strašne dijagnoze ona je primetila male kuglice na vratu i otišla je na pregled. Nakon toga usledilo je bolno saznanje - otkrila je da je bolesna! Naomi je saznala da ima Hočkinov limfom, a život je i pre toga nije mazio.

- Žao mi je što sam potrošila toliko vremena da nađem pravo vreme da odem od partnera. Četiri meseca kasnije sam otišla i razbolela sam se i razmišljala da ovo ne može biti kraj mog života. Mučila sam se sa anksioznošću i uvek sam mislila da me ljudi osuđuju. Provela sam dane sama u svojoj kući, a plašila sam se i da izađem. Bila sam toliko povređena, a onda sam završila u bolnici. Kada sam saznala da sam bolesna upoznala sam i neke predivne ljude, ali i one zavidne i bezobrazne - objavila je ona na Instagramu.

To nije bio kraj njenoj patnji

Pored toga, ona je medijima otkrila i da se borila sa narušenim mentalnim zdravljem od jedanaeste godine. Takođe, nije imala sreće u ljubavi, već je četiri godine bila u vezi sa muškarcem koji ju je zlostavljao.

tiktok/printscreen/naomigraciee

Naomi ima rak, a sestra je sve vreme uz nju 

Bolan period se samo nastavio - prvo je gubila kosu, pa je prikazivala kadrove kako je drugarica i sestra šišaju. Iako joj je ovaj trenutak teško pao, na kraju je navela kako veruje sestri kad joj kaže da izgleda prelepo.

Takođe, na jednom od videa ona je objasnila da joj je sestra spasla život. U tom momentu, Naomi je objavila i potresne kadrove iz bolnice, kao i njenu sestru koja se ne odvaja od njenog bolničkog kreveta. Uvek je bila uz nju, pa i u najtežim trenucima, što očigledno Naomi ceni.

@naomigraciee Ready to beat this 💛🎗️ so grateful for everyones support 😭🩷 I have a gofundme in my bio made by my beautiful friend 🥹💕 @MARNI #fyp #trending #lymphoma #chemo #cancer #hairloss ♬ iFYOUUSETHISSOUNDFOLLOWMEEE - rubi

Naomi je još jednim snimkom želela da pokaže kako joj se starija sestra uvek nalazila u životu, pogotovo u teškim trenucima. Zato je objavila stare snimke kako je starija sestra mazi dok je samo bebica. Nakon toga, sledi manje lep period - Naomi gubi kosu, sestra je češlja, vozi u bolnici u invalidskim kolicima, donosi joj hranu, sedi pored bolničkog kreveta, a onda i daje krv za njenu transfuziju.

Potresan video je postao viralan na društvenim mrežama, a kod mnogih je izazvao suze i strah, ali i nadu da će sa devojkom biti sve kako treba.

Hočkinov limfom 

Nekada poznat kao Hočkinova bolest je vrsta kancera koja zahvata limfni sistem. Rak najpre zahvata limfocite, bela krvna zrnca koja su deo limfnog sistema. 

Dok su Hočkinovi limfomi relativno retki, oni su najčešći karcinomi kod mladih odraslih osoba, piše Cleveland clinic.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)