Brak i veze

ZAVOLELA SAM GA IAKO JE NJEGOV BRAT UBIO MOJU SESTRU! Javnost podeljena zbog ove neobične ljubavne priče, a posebno intrigira JEDNO! (FOTO)

Džesika Ejlvord je imala samo 13 godina kada je njenu sestru Rebeku brutalno usmrtio Džošua Dejvis, sa čijim bratom on sada ima dvoje dece.

14.10.2024 20:01

ZAVOLELA SAM GA IAKO JE NJEGOV BRAT UBIO MOJU SESTRU! Javnost podeljena zbog ove neobične ljubavne priče, a posebno intrigira JEDNO! (FOTO)
instagram jessoatley

Džesika Ejlvord je imala samo 13 godina kada je njenu sestru Rebeku (15) bivši dečko, Džošua Dejvis, namamio u šumu, a zatim je nasmrt pretukao kamenom. Čudovište, koje je tada imalo 16 godina, ubilo ju je nakon što se kladio sa svojim prijateljima da će je usmrtiti u zamenu za doručak.

Više od decenije kasnije, Džesika je pronašla ljubav sa njegovim bratom Džordanom, što je izazvalo ogroman raskol u porodici.

Par, koji ima dvoje dece, zabavlja se najmanje šest godina i delili su zajedničke slike na društvenim mrežama na kojima slave svoju neverovatnu ljubav. Džesika, koja sada ima 27 godina, je potvrdila odnos sa Džošom.

- Ja sam sa Džordanom, koji je Džošov brat, i imamo porodicu. Nemam nikakav kontakt sa svojom majkom - navela je ona. 

A u jednoj drugoj objavi na internetu se pohvalila svojom porodicom.  

- Srećan rođendan, mom Džordiju, koji mi je dao dve prelepe bebe, hvala ti za sve što uvek radiš za nas. Volimo te dvaput do meseca i nazad - napisala je ona. 

Džesika je, takođe, rekla da Džordan (28) potiče iz dobre porodice i pohvalila je mamu braće Hejli, uprkos tome što je njen drugi sin još iza rešetaka zbog svirepog zločina.

Inače, Džošua je ubio bivšu devojku Rebeku nakon podle opklade.

Ubica, koji sada ima 30 godina, takođe je pričao ljudima kojim metodom će se “otarasiti“ Rebeke. Dva dana pre napada u oktobru 2010, školarac je rekao svojim prijateljima tinejdžerima:

- Možda mi dugujete doručak.

Nasilnik je namamio Rebeku u šumu blizu Aberkenfiga u Južnom Velsu, gde joj je razbio lobanju kamenom veličine ragbi lopte. Njeno telo je pronađeno licem nadole u ​​novoj odeći koju je kupila za njihov sastanak.

Ubica i žrtva su se poznavali godinama i izlazili tri meseca.

Pokušao je da prikrije svoje tragove lažnim alibijem, insistirajući da je “kulirao“ i gledao Strictly Come Dancing u trenutku njene smrti. Ali nije mogao da objasni ažuriranje statusa na društvenoj mreži Facebook nakon ubistva, koje je glasilo:

- Prilično sam uživao u dobrim danu i divnom doručku.

Za ubistvo je okrivio prijatelja, ali je u julu 2011. osuđen i osuđen na doživotni zatvor na minimalnu kaznu od 14 godina. Priča se da je Džošua kasnije priznao službeniku za uslovnu kaznu, priznajući:

- Ja sam to uradio, niko drugi nije bio umešan. Ja sam potpuno odgovoran.

Rebekina i Džesikina majka Sonja, 63, dugo se zalagala za to da Dejvis ostane zatvoren posle najveće zatvorske kazne, koja ističe sledeće godine. Dejvisovi roditelji su podržavali svog sina tokom njegovog petonedeljnog suđenja.

Kako sudbina ima svoje planove, roditelji I ubice i žrtve su sada baka i deda dvoje male dece.

- Džošuina kazna je kraća od Rebekinog života — to je uvreda. To kukavičko čudovište je planiralo da ubije moju prelepu ćerku na najstrašniji mogući način. Nikada ga ne treba pustiti. Ne mogu da slavim posebne prilike i imam praznu stolicu za stolom za večeru jer bi Rebeka trebalo da bude ovde sa nama i uživa u životu, jednom prilikom rekla je Sonja i dodala:

- Džošua Dejvis nas je opljačkao mogućnosti da gledamo našu dragocenu i savršenu devojčicu kako napreduje u uspešnu mladu ženu. Nikada mu nećemo oprostiti što je tako brutalno razbio naš svet. Bila je veoma voljena ćerka i sestra.

Sonja nije odgovorila na zahteve lista Sun da komentariše vezu njene druge ćerke.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)