Roditeljstvo

MAMA IZAŠLA IZ PORODILIŠTA, PA UBRZO SAZNALA NEŠTO ZAPANJUJUĆE! Za nju je to bio najveći blagoslov, ali mnogi su je dočekali na nož! (VIDEO)

Svemu se mogla nadati osim tome.

06.10.2024 16:50

MAMA IZAŠLA IZ PORODILIŠTA, PA UBRZO SAZNALA NEŠTO ZAPANJUJUĆE! Za nju je to bio najveći blagoslov, ali mnogi su je dočekali na nož! (VIDEO)
TikTok-the.harris.familyy

Mnoge žene veruju da je dojenje prirodna zaštita od trudnoće, međutim, u većini slučajeva se ispostavilo da je u pitanju samo mit. Iako dojenje može privremeno da odloži ovulaciju, to nije pouzdan metod kontracepcije. Zato nije retkost da majke ubrzo nakon porođaja otkriju da ponovo očekuju bebu. Jedna od njih je i Australijanka Alana, koja je na TikToku podelila svoju neobičnu priču. Naime, nedugo nakon rođenja prvog deteta, ona je saznala da je ponovo trudna.

Alana je odmah postala maćeha kada je upoznala Broka, budući da on iz prethodne veze ima sina Džejsma koji ima četiri godine. Ova žena je ubrzo ostala trudna sa prvim detetom, rodivši sina Čejsa, a odmah po izlasku iz bolnice je saznala da je ponovo trudna. Svega šest meseci posle Čejsa rodila je ćerkicu Eli, koja je rođena prevremeno, ali se sasvim oporavila.

@the.harris.familyy The greatest gift 🥹🫶 we loved it so much that we now have 3 under 3. #2under2 #twoundertwo #irishtwins #smallagegap #family #3under3 #siblings ♬ original sound - Allanah

- U početku sam mislila da će biti veoma teško odgajati troje mališana, od kojih je jedan veoma mali, a drugo dvoje su bebe. Međutim, prava je radost gledati ih kako se igraju zajedno. Zasad je troje dece više nego dovoljno da nas zaokupi i radujem se što ću ih gledati kako rastu zajedno - dodala je ona na snimku, a o tome je pisao i The Sun.

Ipak, njena priča o izlasku iz bolnice sa prvim detetom i šok kada je ubrzo otkrila da je ponovo trudna sa drugim detetom izazvala je veliku pažnju javnosti.

- Rodila sam prvo dete pre godinu dana, a nedugo pošto smo izašli iz bolnice i stigli kući, shvatila sam da sam trudna sa drugim detetom. Razlika između njih dvoje je samo šest meseci - rekla je Alana.

@the.harris.familyy Giving my kids 1 piece of toast to see how they will react. How do you think they went? . . . . . . . . #twinchallenge #toddlerlife #irishtwins #cutetoddler #siblings #kindnesschallenge #wholesome #aussiemum #motherhood #parenthood ♬ original sound - Allanah

Iako ističe da su njena deca njen najveći blagoslov, priznaje da je često kritikuju jer je napravila malu razliku između dece. 

- Kad god izađem sa njima, svi komentarišu da mora da imam pune ruke posla sa troje male dece - napisala je ona uz fotografije beba. 

Alana pokušava da ostane pozitivna, ponosna na svoju porodicu i ne smetaju joj kritike. Podrška nije izostala ni od njenih pratilaca.

- Tako su slatke.

- Ne brinite o tome šta drugi misle

- Trenutno sam u četvrtom mesecu trudnoće sa dečakom, a već imam devetomesečnu devojčicu. 

- Zašto da se osećate krivom? Koga briga šta drugi misle?

- Čestitam Alana! Neka priča šta ko hoće, ti si supermama!

 - Nije lako brinuti o troje male dece, ali uz dobru organizaciju i podršku sve je moguće. 

- Troje dece za tako kratko vreme? Mora da je jako teško, ne znam kako to uspevate.

@the.harris.familyy Living in the hospital with our young children has been such a massive change but im so proud of how well they have handled it. #hospital #ronaldmcdonaldhouse #tsc #epilepsy #raredisease ♬ original sound - Allanah

BONUS VIDEO:

Komentari (0)