Roditeljstvo

NAJOMRAŽENIJA ŽENA HOLIVUDA OBJAVILA SLIKU SEDMORO DECE: "Dobro si me podsetila da uzmem kontraceptivnu tabletu!" (FOTO)

"Supruga me je videla u filmu kada je imala samo 4 godine", izjavio Alek Boldvin.

28.09.2024 17:30

NAJOMRAŽENIJA ŽENA HOLIVUDA OBJAVILA SLIKU SEDMORO DECE: "Dobro si me podsetila da uzmem kontraceptivnu tabletu!" (FOTO)
CHARLY TRIBALLEAU / AFP / Profimedia

Supruga glumca Aleka Boldvina (66), instruktorka joge Hilarija Boldvin (40), već neko vreme nosi etiketu "najomraženije osobe u Holivudu". Njen javni imidž ozbiljno je poljuljan nizom kontroverzi, koje su, kako mnogi tvrde, srozale njen ugled.

Jedan od najvećih udaraca na Hilarijin imidž dogodio se u decembru 2020. godine, kada je otkriveno da godinama lažno predstavlja svoje špansko poreklo. Iako je u javnosti često govorila sa naglaskom i isticala svoje navodne španske korene, ispostavilo se da je rođena i odrasla u Americi.

Bračni par, koji je u braku od 2012. godine, ima sedmoro dece. Međutim, upravo njena otvorenost i učestalo deljenje privatnosti na mrežama dodatno su podstakli kritike. Poslednja u nizu objava je ona gde je fotografisala sedmoro dece kako stoje poređani po visini, leđima okrenutim ka zidu. 

 

 

Fotografija koja ide za njom je ona pred sam ulaz u njihov dom gde Alek zatvorenih očiju ljubi u kosu suprugu koja nosi lepršavu mini suknju i atraktivno pozira. 

Serijal njenih svakodnevnih fotografija je objavio i prestižan Vogue.

- Kao majka, imati organizovanu rutinu je san, ali ponekad morate da prihvatite haos. U najnovijem izdanju Vogue-a Hilarija Boldvin deli dan u životu svog užurbanog, ponekad prelepog, često frustrirajućeg poduhvata majčinstva. Na kraju krajeva, njen moto je: "Pokušaj organizovanu rutinu, ali uvek sa smislom za humor i fleksibilno se baviti divljinom koju donosi sedmoro dece" - piše u opisu.

 

 

Ova objava nije naišla na pozitivne komentare kod čitalaca magazina Vogue, usledilo je upravo suprotno.

- U toku je mesec latino nasleđa, molim vas, ne objavljute ovu ženu!

- Izvinite, gde su fotografije njihovih vozača, kuvara, baštovana, a pre svega dadilja?!

- Zašto promovišete ženu koja je lažirala čak i svoje poreklo, udala se za blizu tri decenije starijeg holivudskog glumca i sa njim dobila sedmoro dece koje ko zna ko čuva, to nije primer za normalne žene koje nisu udate za filmske zvezde.

- Žena koja se predstavljala kao španski imigrant sa Majorke, da bi se ispostavilo da je rođena u srcu Amerike, molim vas, saberite se!

- Dobro ste me podsetili da uzmem svoju kontraceptivnu tabletu!

- Poređala sedmoro dece okrenute ka zidu, da bi pozirala za Instagram!

- Živim u njihovoj zgradi, imaju tri dadilje!

 

 

Kritičari smatraju da je iskoristila svoju vezu sa 26 godina starijim glumcem radi koristi, te da je brak sklopljen prebrzo, posle svega godinu dana veze. Iako su ih mnogi osuđivali zbog razlike u godinama, par je javno pokazao da je njihova ljubav jača od predrasuda.

- Moja žena me je videla u filmu kada je imala samo 4 godine -  rekao je navodno glumac jednom prilikom u šaljivom tonu za medije.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)