Odrasli

DEMI MUR NAJZAD U TV EMISIJI PROGOVORILA O PRAVOM STANJU BRUSA VILISA: "Ćerke savetujem da ga OVAKO posmatraju!"

"Posećujem ga kad god sam u Los Anđelesu."

15.09.2024 15:02

DEMI MUR NAJZAD U TV EMISIJI PROGOVORILA O PRAVOM STANJU BRUSA VILISA: "Ćerke savetujem da ga OVAKO posmatraju!"
LOIC VENANCE / AFP / Profimedia,Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Demi Mur nedavno je podelila nove informacije o zdravstvenom stanju bivšeg supruga, glumca Brusa Vilisa. Gostujući nedavno u emisiji "The Drew Barrymore Show" ona se, zajedno s voditeljkom - glumicom Dru Barimor, prisetila uspomene na zajedničkom filmu "Charlie’s Angels: Full Throttle" iz 2003. godine. Dru je podsetila publiku na Brusovu kratku ulogu na početku filma, što je iznenadilo i samu Demi. 

- Potpuno sam zaboravila da je igrao u tom filmu - iskreno je odgovorila ona, a o tome je pisao i People.

Dru je nakon kratkog podsećanja pitala Demi kako je Brus trenutno, s obzirom na njegovo zdravstveno stanje

- S obzirom na okolnosti, on je u stabilnom stanju. Ono što govorim deci jeste da ga prihvataju takvog kakav je sada. Ne zadržavaš se na tome ko je nekad bio ili šta bi mogao da bude, već ga voliš onakvog kakav je u ovom trenutku. Upravo u tome pronalazim lepotu, radost, ljubav i slatkoću - rekla je glumica, koja je bila sa Brusom u braku od 1987. do 2000. godine.

 

 

Demi je takođe otkrila da redovno posećuje bivšeg supruga.

- Kada sam u Los Anđelesu, odlazim kod njega svake nedelje i zaista cenim vreme koje svi zajedno provodimo - istakla je ona.

Podsetimo, Brusova porodica je u martu 2022. godine objavila da se glumac povlači iz dugogodišnje karijere zbog dijagnoze afazije.To je neurološki poremećaj koji utiče na govor. U februaru 2023. godine, njegova supruga Ema Heming Vilis otkrila je da mu je stanje pogoršano i da je dijagnostikovana frontotemporalna demencija.

 

 

Brus ima petoro dece, tri ćerke iz braka sa Demi Mur, kao i dve ćerke, iz braka s Emom. Njegova porodica je više puta podelila vesti o njegovom zdravlju putem društvenih mreža i tokom javnih nastupa.

Njegova ćerka Talula je prošlog novembra izjavila da njen otac "ostaje isti", što je, kako je rekla, "najbolje što možemo da očekujemo u ovoj situaciji". Dodala je i da, kada je s njim, oseća ljubav i povezanost: "To je moj tata i on me voli, što je zaista posebno."

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)