Zanimljivosti

"NEĆE JOŠ DUGO ŽIVETI" - PROCURELA ISTINA O ZDRAVLJU KEJT I ČARLSA: Gore je nego što se mislilo, u palati spremni za najgore!

Kralj odbija da razgovara sa mlađim sinom Harijem.

14.09.2024 15:40

"NEĆE JOŠ DUGO ŽIVETI" - PROCURELA ISTINA O ZDRAVLJU KEJT I ČARLSA: Gore je nego što se mislilo, u palati spremni za najgore!
PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia, i-Images / Eyevine / Profimedia

Zdravstveno stanje britanskog kralja Čarlsa III i princeze Kejt Midlton je gore nego što se pretpostavlja. Iako je princeza od Velsa objavila da je završila sa hemoterapijom i vrlo je optimistična po pitanju svog zdravlja situacija je potpuno drugačija.

Međutim, izvori bliski britanskoj kraljevskoj porodici tvrde da uprkos idiličnoj slici koju je Kejt pokušala da pošalje u svet u svom najnovijem video snimku, ona i Čarls uopšte nisu dobro.

Šta se krije?

Kraljevska palata, koja inače, na kašičicu objavljuje informacije o zdravlju kralja Čarlsa i princeze Od Velsa i ovog puta samo ćuti.

- Kejt jeste završila hemoterapiju, ali još uvek nije remisiji, niti se rešila rakaUopšte nije u dobrom stanju. I nju i Čarla čeka težak put. Mislio sam da se kralj lakše podneti lečenje, ali oboje nisu dobro... uopšte nisu dobro - rekao je izvor iz palate za News Nation.

instagram/princeandprincessofwales

Kejt je saopštila da je završila sa hemoterapijom

 

Iako je zaposlenima u palati strogo zabranjeno da razgovaraju o zdravstvenom stanju Kejt i Čarlsa, svi su zabrinuti za njih dvoje.

Pojedini su baš uplašeni i postoji zabrinutost da "jedno od njih neće dugo živeti" što znači da postoje i planovi u slučaju najgoreg.

Kensingtonska palata odbija da govori o zdravlju dvoje članova kraljevske porodice. Primetno je da je kralj sve umorniji i po preporuci lekara pokušava da se distancira od stresa. Zbog toga odbija da razgovara sa mlađim sinom Harijem, jer mu njegovi pozivi iz Amerike stvaraju dodatni stres. 

JOHN RAINFORD/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Kralj Čarls odbija da razgovara sa Harijem jer mu to stvara dodatni stres

 

Izvori bliski Hariju potvrdili su nedavno za People da Čarls više ne prima pozive svog sina niti odgovara na njegova pisma.

- Kralj postaje nedostupan za sina. Na Harijeve pozive nema odgovora, čak i kad zove da se raspita za očevo zdravlje, ali uzalud. Kad zaposleni u palati donesu telefon kralju i kažu da ga zove sin, Čarls samo odmahne rukom i odbija da se javi na telefon - rekao je izvor, a prenosi Story.hr. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)