Zanimljivosti

HARI I MEGAN KLJUČAJU OD LJUBOMORE I MRZE ŠTO SU U SENCI: Nakon vesti o Kejt, njihov "bedan" potez razbesneo je mnoge

Ovaj potez vojvoda od Saseksa je mnoge razljutio.

11.09.2024 12:41

HARI I MEGAN KLJUČAJU OD LJUBOMORE I MRZE ŠTO SU U SENCI: Nakon vesti o Kejt, njihov "bedan" potez razbesneo je mnoge
Profimedia, Tanjug/AP, instagram/princeandprincessofwales

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama, iznenadila je javnost u ponedeljak objavom da je završila tretmane hemoterapije. Početkom godine princezi je dijagnostikovan rak, o čemu je obavestila javnost u martu i saopštila da se povlači sa kraljevskih dužnosti kako bi se posvetila lečenju.

U emotivnoj objavi na Instagramu, Kejt je najavila povratak svojim kraljevskim obavezama, dok je samo nekoliko sati kasnije objavljen tizer za novi poslovni poduhvat princa Harija i Megan Markl, njenog zeta i snaje. Reč je o dokumentarnoj seriji "Polo", snimljenoj za Netfliks i produkciji Hari i Meganine kompanije Archewell Productions, koja prati elitne polo igrače i otkriva detalje iza scene.

AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Megan Markl i princ Hari najavili novo proputovanje

Ovaj tajming izazvao je osudu javnosti i brojne negativne komentare, jer fanovi britanske kraljevske porodice smatraju da su Hari i Megan pokušali da skrenu pažnju na sebe i iskoriste situaciju u kojoj je ceo svet usmeren na oporavak Kejt Midlton. Kao reakcije na društvenim mrežama pojavili su se komentari poput:

- Ovo ste objavili odmah nakon objave princeze Katarine, patetični ste.

- Da li su zaista mislili da nešto tako dosadno kao što je polo može zaseniti Kejt Midlton?

- Ovo više ne može biti slučajnost. Kako bedno.

Princeza od Velsa je izjavila da trenutno čini sve što je u njenoj moći da ostavi rak iza sebe i dodala da su proteklih devet meseci bili "nepredvidivi i strašni" za njenu porodicu.

- Ovaj period nas je podsetio da budemo zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu koje mnogi često uzimamo zdravo za gotovo, istakla je Kejt u dirljivom video-snimku snimljenom u Norfolku, gde je deo leta provela sa porodicom.

 

Na snimku se vidi kako se Kejt zabavlja sa decom Šarlotom, Džordžom i Luisom, a posebnu pažnju privukli su kadrovi na kojima leži na ćebetu sa princem Vilijamom u naručju.

Kejt je takođe uputila podršku svima koji se bore protiv raka i njihovim porodicama.

- Svima onima koji nastavljaju svoju borbu protiv raka – ostajem sa vama, rame uz rame, ruku pod ruku. Iz tame može doći svetlost i pustite je da sjaji, poručila je princeza.

BONUS VIDEO: 

Komentari (1)

Miloš

11.09.2024 16:20

Pa Hari nije Čarlsov sin.