Zanimljivosti KEJT MIDLTON PROGOVORILA O LEČENJU OD RAKA: Ove reči je Britanija čekala, svi u suzama! 19:25
Roditeljstvo TAJNA PORUKA DEVOJČICE KOJA JE UMIRALA OD RAKA: Pisala je na poleđini ogledala - njenom ocu se srce slomilo na komade kad je pročitao njene reči! 15:20
Odrasli MUŠKARAC NAKON 9 GODINA HEMOTERAPIJA - SAZNAO DA NIKAD NIJE IMAO RAK: Rekli su mu da će umreti ako ne pristane na OVO 10:35
Odrasli BOL U LEĐIMA BIO JE ZNAK, ALI SU JOJ LEKARI DAVALI ANTIBIOTIK: Insistirala je da joj urade skener - imala je rak u četvrtom stadijumu! 16:15
Zanimljivosti SVE O BOLESTI KOJA JE POTPUNO UNIŠTILA HOLIVUDSKOG ZAVODNIKA: Ostao je bez glasa i lice i telo su mu izobličeni - ovo je prvih 9 simptoma raka grla koje je ignorisao! 19:10
Odrasli TANJU JE PAS UDARAO ŠAPOM UVEK NA ISTOM MESTU: Otišla je kod lekara i zanemela od šoka - imala je rak! 19:25
Odrasli SARA JE ZBOG KAŠLJA OTIŠLA KOD LEKARA, A ON JE PRIMETIO OVO NA NJENOM TELU: Šokirala se kad je čula dijagnozu! 19:25
Odrasli ONESVESTILA SE U PRODAVNICI, A LEKARI SU JE ŠOKIRALI: Moramo da te dovedemo do ivice smrti da bismo ti spasli život! (FOTO) 20:35
Zanimljivosti KEJT MIDLTON KONAČNO PROGOVORILA O RAKU: Sa suzama u očima izrekla rečenicu koja je rasplakala Britaniju! (FOTO) 12:25
Odrasli OVAJ MLADIĆ DO 18. ROĐENDANA UMALO NIJE UMRO 9 PUTA: Lekari su mu davali 8 meseci života, ali evo ko je on DANAS! (FOTO, VIDEO) 17:01
Odrasli USRED NOĆI SAM SE IZNENADA PROBUDILA I NAPIPALA NA TELU NEŠTO NEOBIČNO: Lekari su mi rekli da sam premlada za rak, ali ISTINA je bila strašna! 14:06
Odrasli ISTOG DANA JE SAZNALA DA JE TRUDNA I DA IMA RAK: Na svet je donela malenu devojčicu i uputila joj je reči koje KIDAJU DUŠU, a onda sklopila oči! (VIDEO) 12:35