Zanimljivosti

PRINC VILIJAM IZAZVAO BURU NA MREŽAMA: Kejt ćuti, ništa ne govori - komentari ne prestaju

On je novi imidži predstavio nakon povratka sa odmora.

14.09.2024 07:01

PRINC VILIJAM IZAZVAO BURU NA MREŽAMA: Kejt ćuti, ništa ne govori - komentari ne prestaju
Tim Rooke / Sipa Press / Profimedia

Britanski prestolonaslednik princ Vilijam postao je glavana tema na društvenim mrežama. Nakon što se vratio sa odmora, koji je proveo sa bolesnom suprugom Kejt Midlton i decom na luksuznom, privatnom imanju kraljevske porodice u  Balmoralu ne prestaje da se priča o njemu.

Naime, svi su primetili da princ ima novi imidž, tačnije bradu od nekoliko dana, koja mu po mišljenju fanova na društvenim mrežama odlično stoji.

Komplimenti samo pljušte

Vilijam je pre neki dan prisustvovao ceremoniji dodele diploma nove klase vojnih pitomaca Kraljevskog vazduhoplovstva RAF. Kako nalaže prilika princ je obukao svoju svečanu uniformu koja je još više istakla njegov vitak stas i bacila u zanos žene.

 

 

Na društvenim mrežama ne prestaje da se komentariše njegov izgled, a mnoge dame su primetile da mu brada daje na muževnosti i da nikad nije izgledao bolje.

Bilo je i onih koji su smatrali da Vilijam sa novim imidžom izgleda previše dobro.

- Zahtevam se princ Vilijam odmah izvini što je tako zgodan.

- Tako je muževan! Kad bi znao koliko mu dobro stoji ova brada nikad se više ne bi brijao. Samo da je drži urednu.

- Vilijamova brada se vratila konačno! Nadam se da će brijač sad držati dalje od lica.

- Stvarno nema smisla koliko je sad zgodan. Kejt, dobro pazi muža - bili su samo neki od komentara na nov i osvežen izgled britanskog prestolonaslednika. 

Njegova žena, princeza Kejt Midlton se još nije izjašnjavala o novom izgledu svog supruga. Ali, je zato obradovala fanove informacijom da je konačno završila sa hemoterapijom, što znači da je njeno zdravstveno stanje značajno bolje. 

 

 

Inače, ovo nije prvi put da princ Vilijam nosi bradu. Prvi put je s njom osvanuo u videu kojim su on i Kate čestitali britanskim sportistima koji su učestvovali na Olimpijskim igrama u Parizu 2024.

Tada su mnogi hvalili njegov izgled, ali su ostali razočarani kada je nekoliko nedelja ksnije snimljen sa izbrijanim licem. Mnogi se nadaju da će novi imidž sada duže zadržati.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)