Odrasli

POLJUBILA JE NEPOZNATOG MOMKA U BARU I UMALO UMRLA: Gušila se u svojoj pljuvački, hitno prebačena u bolnicu

Samo jedan, nevin poljubac je umalo bio koban za Niv Mekrejvi (22).

28.06.2024 19:40

POLJUBILA JE NEPOZNATOG MOMKA U BARU I UMALO UMRLA: Gušila se u svojoj pljuvački, hitno prebačena u bolnicu
shutterstock.com

Niv je u subotu uveče izašla sa društvom u lokalni bar da bi proslavila diplomu fakulteta, a završila je u bolnici sa otečenim grlom i ozbilnim problemima sa disanjem. Malerozna devojka iz Glazgova je na najgori način saznala koliko može opasna da bude "bolest poljupca", navodi The Sun. 

- Imali smo zabave nekoliko dana, i sve je bilo u redu dok poslenje noći nisam na podijumu za igru poljubila nepoznatog mladića. Na tome se završilo i više nisam razmišljala o tome. Narednog jutra sam se probudila sa gnojavim grlom, ali budući da mi je grlo slaba tačka, nisam se uplašila. Ali, kada sam se u ponedeljka ujutru probudila i shvatila ne samo da ne mogu da gutam, već i da se gušim u sopstvenoj pljuvački, odmah sam otišla kod lekara. Oni su mislili da imam upalu krajnika i dali su mi antibiotike - ispričala je Niv.

Shutterstock

Bolest poljupca može da ima veom ozbiljne posledice

 

- Međutim, antibiotici mi nisu pomogli i osećala sam se sve lošije. Imala sam visoku temperaturu, otečene žlezde, znojila sam se u talasima i povraćala bez prestanka. Bila sam toliko iscrpljena da nisam mogla da stanem na noge. Posle druge posete bolnici, lekari su utvrdili da imam bolest poljupca - rekla je Niv koja kaže da ju je ovo iskustvo nateralo da promeni svoj način života.

- Kada ste solo i pijani, mislite da je super zabavno da poljubite nepoznatog dečka u baru. Međutim, zbog svoje lakomislenosti sam skoro mesec dana provela u bolničkom krevetu, samo zato što sam poljubila nekog u baru - iskrena je Niv koja je druge samce upozorila da vode računa koga ljube , da ne bi prošli kao ona.    

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)