Odrasli RUSKI KARDIOLOG UPOZORAVA, NAJOPASNIJI OTROV SE KRIJE U HRANI KOJU JEDETE SVAKI DAN: I mala količina može da vas ubije! 07:35
Odrasli PALA SAM U KOMU I VIDELA BOGA KAKO SEDI PORED MENE: Radila je kod kuće, pa osetila OVO i hitno je odvezena u bolnicu 10:16
Odrasli POLJUBILA JE NEPOZNATOG MOMKA U BARU I UMALO UMRLA: Gušila se u svojoj pljuvački, hitno prebačena u bolnicu 17:40
Roditeljstvo OVO JE NAJVEĆA TRAUMA SVAKOG RODITELJA: Dete je ručalo, a onda je nastala drama zbog koje su pretrnuli od straha (VIDEO) 09:02
Odrasli PREŽIVELA PAKAO ZBOG OPERACIJE U TURSKOJ: "Ovo vam niko neće reći pred intervenciju zatezanja lica, a simptom koji mi se javio nakon nje umalo me nije koštao života"! 15:01
Dete DEVOJČICA JE POMIRISALA CVET I USLEDIO JE PAKAO! U pitanju je biljka koja raste i u Srbiji, a očajna majka je apelovala na sve roditelje: Ona je još u teškom stanju! 13:01
Odrasli PRVI SIMPTOMI DA SMO NA UDARU ZAGAĐENJA! Stručnjaci tvrde: Ove znake nikako ne treba mešati s prehladom, a evo s čim posebno treba biti oprezan! 13:06