Zanimljivosti

Majkl Džekson im je stavljao maske: Evo kako izgledaju deca pokojnog KRALJA POPA (FOTO)

Od 3 dece Majkla Džeksona, koji su danas odrasli ljudi, očevim muzičkim stopama krenula je jedino Paris koja nastupa sa svojim bendom.

07.08.2022 20:00

Majkl Džekson im je stavljao maske: Evo kako izgledaju deca pokojnog KRALJA POPA (FOTO)
Ap photo

Krajem juna navršilo se 13 godina od smrti kralja popa Majkla Džeksona (1958. - 2009.). Njegova sinovi Majkl (25), Princ (20) i ćerka Paris (24) danas su odrasli ljudi daleko od očiju javnosti. Tokom odrastanja uz oca su stalno bili pod lupom medija, on im je često stavljao maske na lice kako bi ih zaštitio od hordi papraca.

Srećna republika otkriva kako su nekad izgledali, a gde su danas i čime se bavi naslednici kralja popa.

Majkl Džozef Džekson

Najstariji sin kralja popa Džozef Majkl Džekson, koji sebe naziva Princ, završio je fakultet na najvišim ocenama. Inspirisan očevim humanitarnim radom osnovao je humanitarnu organizaciju, a želi da pomogne i spasi siromašnu i gladnu decu, beskućnike i zlostavljane.

- Ne osećam da sam talentovan na način na koji je moj otac bio, ali imam potrebu da nastavim njegovim putem, da budem ljubazan i da pomažem drugima. Čast mi je da nastavim očevo humanitarno nasleđe – rekao je on jednom prilikom za američke medije. Živi u Los Anđelesu na imanju koje je sam kupio.

Paris Džekson

Jedina ćerka kralja popa od oca je nasledila umetnički gen. Devojka neobične lepote izrazito plavih očiju i belog tena proslavila se kao model, glumila je u nekoliko serija, obožava da slika, a od oca je nasledila dar za muziku. Ona peva i svira gitari i ima svoj bend poslednjih 5 godina s kojim redovno nastupa. Živi u Los Anđelesu.

Princ Majkl Džekson II

Najmlađi Princ Majkl Džekson poznat i pod nadimkom Blenket (ćebe) zbog čuvenog incidenta kada ga je otac pokrivene glave kao bebu sa terase pokazivao paparacima dok mu je dete visilo u rukama. Kad je napunio 18 godina promenio je ime u Bigi Džekson i kupio kuću nedaleko od bake Ketrin Džekson. Njega ne zanima muzika već na Jutjubu komentariše filmove sa svog kanala "Filmska porodica".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)