Zanimljivosti

Sećate se Eminema? Život je posvetio ćerci koja je postala prava LEPOTICA! Evo kako ona danas izgleda (FOTO)

Poznati reper je imao filmski život, njegova ćerka Hejli ima 26 godina, a mnogi komentarišu da je izrasla u pravu lepoticu i da je slika i prilika svoga oca!

03.08.2022 12:00

Sećate se Eminema? Život je posvetio ćerci koja je postala prava LEPOTICA! Evo kako ona danas izgleda (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Sva deca poznatih ličnosti nemaju bajkovito detinjstvo, a to je bio slučaj i sa Hejli Džejd Skot Meters. Ona je ćerka Eminema i njegove tadašnje supruge Kimberli Kim En Skot. Čuveni reper nije imao idiličan život, a davnih 1980. upoznao je Hejlinu mamu. Ona je sa sestrom došla iz nepristupačne kuće na obroncima planina da pohađa srednju školu u koju je i Eminem išao. On je videvši u kojim uslovima i koliko daleko njih dve živeo zamolio majku da ostanu kod njih. Ljubav je neminovno ubrzo planula, a 8 godna kasnije 1995. godine u Detroitu, Mičigenu, rođena je njihova ćerka Hejli.

Reper je tada ima svega 23 godine i zajedno sa Kim i malenom Hejli pokušavao je da nađe način kako uopšte da prežive. Par se venčao 1999. godine, ali su se razveli već 2001. godine. Njihova veza bila je veoma turbulenta, neprestano su se svađali i mirili. To sve je rezultiralo time da su se do 2006. godine ponovo venčali i opet razveli par meseci kasnije.

 

 

Hejli je odrastala u domu neprestane dinamike odnosa između njenih roditelja. Još 2 devojčice su živele sa njom. Jedna je bila Hejlina polustestra Vitni, a druga je Alana Mari njena sestra od tetke, ćerka rođene sestre njene majke Kim. Sve 3 devojčice su išle zajedno u školu, živele i odrastale, a pošto nije želeo da Hejli odvaja od druge 2 devojčice, Eminem je kasnije zvanično usvojio i njh 2.

 

 

Hejli nije pohađala privatnu školu niti su joj učitelji dolazili na vrata. Ona je regularno završila državnu osnovnu i srednju školu. Čak je završila i državni fakultet na kome se zainteresovala za preduzetništvo, biznis i psihologiju kao glavne predmete. 

Svet je upoznao Hejli kroz Eminove pesme, posebno „Hailie’s Song“ i „Mockingbird“ koje su direktno bile inspirisane njome. Reper je često svoj bes i frustracije ispoljavao kroz muziku, tako da mu je ćerka još dugo bila predmet inspiracije.

- Moj otac, moj najbolji prijatelj, moj broj 1 i moje sve - napisala je Hejli pre 4 godina na Fejsbuku uz njihovu zajedničku fotografiju.

 

 

Hejli sada ima 26 godina i uspešna je influenserka koju na Instagramu prati blizu 3 miliona ljudi. Njeni postovi uglavnom sadrže modne i kozmetičke savete kao i reklamiranje pojedinih prozvoda. Ona je posle ne toliko bajnog detinjstva odrasla u divnu mladu ženu koja ima uspešan blog i vezu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

 

Mnogi komentarišu da Hejli zapravo najviše liči na Eminema i da je slika i prilika repera koji je žario muzičkom scenom 2000. godina.

Da li i vama Hejli liči na oca baš iz perida kada se u njenim godinama probijao u muzici?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)