Zanimljivosti

POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA PRINCEZA ŠARLOT! Do juče je bila beba!

Kejt Midlton i princ Vilijam danas imaju razloga za slavlje, baš kao i svi ostali članovi britanske kraljevske porodice.

02.05.2022 15:30

POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA PRINCEZA ŠARLOT! Do juče je bila beba!
Tanjug/AP

U raskošnom domu britanskog princa Vilijama i njegove supruge Kejt Midlton u Kensingtonskoj palati u Londonu danas je izuzetno veselo i svečano.

Naime, njihova ćerkica, princeza Šarlot od Kembridža, slavi sedmi rođendan, a srećni roditelji to su rešili da obeleže na poseban način objavom njenih najnovijih fotografija kako bi sa svetom podelili koliko je ona porasla i pretvorila se u pravu, veliku devojčicu.  

Malena princeza očaravajućeg osmeha dobija čestitke sa svih strana. Uz fotografiju koju je snimila njena mama Kejt, rođendansku čestitku je na zvaničnom Instagram profilu kraljevske porodice uputila i kraljica Elizabeta uz reči:“ Srećan 7 rođendan princezo Šarlot!“ i emotikon rođendanske torte.

Šarlot, za koju kažu da je preslikan njen otac Vilijam, pozirala je na cvetnoj poljani u Nortfolku, gde je porodica provela prvomajske praznije. Devojčica je tom prilikom nosila plavi džemper koji je uskladila s cvećem, plavim zvončićima koji se vide iza njenih leđa, pa su i fotografije božanstvene. 

Pozirala je sa porodičnim psom po imenu Orli. U pitanju je prelepi, crni koker-španijel kog princeza Šarlot, sudeći po zagrljaju, obožava. I prethodni porodični pas Lupo, koji su Vilijam i Kejt dobili kao venčani poklon od njenog brata Džejmsa, bio je crni koker-španijel. Nažalost, on je uginuo u novembru prošle godine.

Novi pas doneo je radost u porodicu, a nema sumnje da su se ljubimcu najviše obradovali mališani princa Vilijama i Kejt Midlton – Džordž, Šarlot i Luis.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)