Zanimljivosti

VELIČANSTVENO: Kako vam se sviđa kraljevska haljina Kejt Midlton?

Prilikom karipske turneje, Bahami su poslednja stanica na kojoj su se pojavili vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, na kojoj obeležavaju Kraljičin platinasti jubilej.

26.03.2022 15:42

VELIČANSTVENO: Kako vam se sviđa kraljevska haljina Kejt Midlton?
Tanjug/AP

Vojvotkinja od Kemridža kako je navikla javnost već duži niz godina, pojavljuje se u izuzetno otmenim i lepim izdanjima naročito kada su svečane  prilike u pitanju. Tako se i ovde na večeri u društvu svog Supruga Vilijama pojavila u prekrasnoj haljini u stilu Grejs Keli koju je dizajnirao Filip Lepli.

Ona je plenila pažnju u toaleti  u grčkom stilu koju je uparila sa satenskom torbom. Vilijam ju je pratio u uglađenom somotskom sakou sa leptir mašnom, kada su se pojavili u Grand Hiat Baha Mar hotelu u Nasauu.

Svoj blistavi izgled upotpunila je srebrim štiklama i nakitom od bisera luksuznog francuskog brenda Van Clef i Arpels koji koštaju oko 13.000 funti.

 

 

Kraljevski par je prisustvovao prijemu koji je organizovao generalni guverner. Tom prilikom upoznaće lidere zajednice i mnoge ugledne ljude sa ostrva Bahama.

 

 

Oni su imali takođe priliku da upoznaju pobednicu Mis Bahama sveta 2021 Sienu Evans koja je predstavljala svoju zemlju na 70. takmičenju za izbor Mis sveta u Portoriku.

Princ Vilijam i Kejt su takođe u šetnji zalivom Montagu u Nju Providensu, pozdravili okupljene ljude i lokalne ribare, tokom svoje karipske turneje.

Komentari (0)