U PUNOM SJAJU

ŠEHEREZADA NAKON POROĐAJA: Linija slavne glumice podigla buru u javnosti

Miljenica balkanske poblike, zanosna tamnokosa turska glumica umilnih očiju, oduševila je svoje pratioce na društvenim mrežama zanosnom figurom svega dva meseca nakon rođenja ćerke Lejle.

18.12.2021 12:57

ŠEHEREZADA NAKON POROĐAJA: Linija slavne glumice podigla buru u javnosti
instagram - berguzarkorel

Iako je tokom trudnoće ali i nakon prva dva porođaja turska glumica Berguzar Korel bila na udaru kritika zbog viška kilograma i celulita, čini se kao da to ovu damu ne dotiče nimalo!

 

 

Nakon sinova Alija (11) i Hana (1), lepa Šeherezada je početkom novembra na svet donela ćerkicu Lejlu. Kao i u prve dve trudnoće, nije se opterećivala izgledom i zbog toga je često bila žrtva preoštrih osuda na društvenim mrežama, gde su korisnici često komentarisali kako ne liči na onu prelepu ženu koju smo navikli da gledamo na malim ekranima.

 

 

 

 

 

 

Međutim, čarobna Berguzar, supruga turskog glumca Halita Ergenča, je našla idealan način da kvazikritičarima zapuši usta te je na svom Instagram profilu objavila sliku koja oduzima dah. Oduševljeni komentari i komplimenti su pljuštali. 

 

 

Na njoj je vidimo sa zanosnom vitkom linijom u opuštenoj odevnoj kombinaciji i visokim potpeticama i moramo joj odati priznanje što nakon nepuna dva meseca od porođaja izgleda kao devojčurak. Ako tome dodamo još dvoje dece, svaka čast ovoj lepoj mami!

 

 

 

 

Da li ste vi pratili seriju „Hiljadu i jedna noć“ i ko vam je bio omiljeni lik? Pišite nam u komentarima!

Komentari (0)