Ima prave prijatelje

EVO ŠTA SE KRIJE IZA VIŠKA KILOGRAMA SELENE GOMEZ: Priča o pravom prijateljstvu zagreva sva srca!

Svi se pitaju šta se desilo sa Selenom Gomez, a zaboravljaju da je pevačica imala zdravstvenih problema!

14.12.2021 15:34

EVO ŠTA SE KRIJE IZA VIŠKA KILOGRAMA SELENE GOMEZ: Priča o pravom prijateljstvu zagreva sva srca!
printscreen/instagram.com

Selena Gomez definitivno je jedna od najvećih muzičkih zvezda na svetu, a od trenutka kada je započela karijeru kao glumica za Dizni, Selena je važila za jednu od najlepših mladih žena na javnoj sceni. Pevačica i glumica od početka svoje karijere, do danas, ostala je potpuno prirodna, a njene lepe crte lica i fantastična linija činile su je neodoljivom. 

Međutim, mnogi su uočili da se Selena Gomez značajno ugojila, u odnosu na prethodni period, i zapitali se šta se desilo sa pevačicom. Da li je moguće da je prestala da brine o sebi ili je samo previše jela? Odgovor na to pitanje krije priču o pravom prijateljstvu i podršci koju je Selena dobila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Naime, pre četiri godini pevačici je dijagnostifikovan lupus, opasna autoimuna bolest. Ona nije mogla da se oporavi bez donacije bubrega, a njena najbolja drugarica Fransia Raisa nije mogla da podnese da svoju drugaricu izgubi. Fransia se odlučila da da svoj bubreg Seleni i tim hrabrim potezom pevačici je spasila život. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Selena Gomez nakon toga uspela je da se oporavi i da svoj život vrati u normalu. Ipak, operacija koja se desila pre četiri godine, značajno je uticala na njen metabolizam. Bubrezi su zaduženi da pročišćavaju organizam i da odlučuju šta telo treba da odbaci, a šta da zadrži. Ipak, kada osoba dobije bubreg od život donora, taj bubreg radi na 90-95%, a procenat uspešnosti rada sa godinama opada, te nakon deset godina radi na oko 70%.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Moguće je da ovo predstavlja problem zbog je Selena nabacila koji kilogram viška, ali ona je svakako i sada prelepa, a najbitnije je da se oseća dobro, da je zdrava i da ima prijatelje koji su spremni da joj pomognu i u tako teškim životnim situacijama, kakva je autoimuna bolest.

Komentari (0)