Zanimljivosti

SRPKINJI JE LEONARDO DIKAPRIO PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: A nije se našla na njegovoj ljubavnoj listi, kojoj nema kraja

Iako važi za velikog zavodnika, njoj je pomogao kao prijatelj.

30.08.2024 14:30

SRPKINJI JE LEONARDO DIKAPRIO PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA: A nije se našla na njegovoj ljubavnoj listi, kojoj nema kraja
Instagram dajanagudic

Dajana Gudić, mlada glumica poreklom iz Bosne i Hercegovine, postigla je značajan uspeh u Holivudu nakon premijere svog novog filma "Impuls" u Beogradu. Ova talentovana dama je svoj put započela sa samo 15 godina, kada je odlučila da krene put Amerike kako bi ostvarila svoje snove.

Iako nije želela da napusti svoju domovinu, podrška porodice i vera u sopstvene snove naveli su je da krene na put ka Holivudu.

- Moji roditelji je trebalo zajedno da idu u Ameriku, ali su se razveli kada sam imala samo sedam godina. Nakon toga je tata sam otišao kao izbeglica, a nakon godinu dana moji roditelji su odlučili da idem kod tate kad završim osnovnu školu, jer u Americi imam više prilika za uspeh. Otišla sam isključivo zbog školovanja. U međuvremenu je mama dobila ćerku, a ja sestru i bilo mi je jako teško da ih ostavim. Bile smo kao tim, svakodnevno smo bile zajedno i odjednom se sa njima čujem samo na deset minuta jednom nedeljno. To mi je bilo jako teško - rekla je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dajana Gudić (@dajanagudic)

Kada je dobila poziv od producenta Tejlor Čina, život ove mlade lepotice se zauvek promenio. Preselila se u Los Anđeles i započela svoju glumačku karijeru, što je bio veliki korak napred u njenom životu, prenosi Stil.

- Kad sam imala 23 godine, nakon završetka žurnalistike preselila sam se u Los Anđeles i počela sam da se bavim modelingom. Tu sam upoznala mnoge ljude iz svetskog džet seta. Nakon pet dana življenja u Los Anđelesu upoznala sam Leonarda Di Kapria i preko njega još mnoge poznate ljude koji su mi kasnije pomogli i sa kojima sam radila mnoge projekte. Taj krug poznatih ličnosti u Los Anđelesu je jako mali i kad vide da nisi fan, da ih ne slikaš, prihvate te i postaneš deo njihove grupe - kaže Dajana koja se, pored Dikaprija, druži i sa Evom Longorijom i Šer, a rado posećuje i žurke na koje dolaze Rijana i Bijonse.

Poznato je da je Leonardo veliki zavodnik, a na listi njegovih izabranicama su uglavnom devojke iz javnog sveta. Očigledno, Dejani je samo pomogao, a evo ko se sve našao na njegovoj listi od 1989. godine.

Prvo je bio sa Sesiliom Garsijom 1989. godine, a ubrzo su se rastali. Potom, njegov spisak postaje sve duži i duži, među njegovim izabranicama našla se i Blejk Lajvli, Kejt Mos, Nina Agdal, Kamila Moron, Eden Polani, Gigi Hadid, Demi Mur, Naomi Kembel, Paris Hilton, Sara Foster i druge…

BONUS VIDEO:

Komentari (0)