Zanimljivosti

PRVE FOTKE - ŠUMAHER MISLIO DA IH NIKO NE GLEDA: Zaigrao se sa partnerom na jahti, a 14 godina bio u braku sa ženom

Priznao je vezu.

21.08.2024 17:01

PRVE FOTKE - ŠUMAHER MISLIO DA IH NIKO NE GLEDA: Zaigrao se sa partnerom na jahti, a 14 godina bio u braku sa ženom
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bivši vozač Formule 1, Ralf Šumaher, izazvao je značajnu pažnju javnosti kada je nedavno putem društvene mreže Instagram podelio fotografiju sa svojim partnerom, istovremeno otvoreno priznajući da je gej. Uz sliku, brat legendarnog vozača Mihaela Šumahera napisao je:

- Najlepša stvar je kada imate pravog partnera u životu s kojim možete sve deliti.


Nakon Ralfove hrabre objave, njegov sin David Šumaher, takođe profesionalni vozač, javno je izrazio podršku očevoj odluci. David je istakao svoje zadovoljstvo što je Ralf pronašao nekoga s kim se oseća udobno i zaštićeno, bez obzira na pol. S druge strane, Ralfova bivša supruga, Kora, koja je sa njim provela 14 godina u braku, reagovala je na ovu vest na svoj način, pomalo burno.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ralf Šumaher sa dečkom na jahti


Očigledno, bivši vozač ne mari mnogo za komentare već je našao način da uživa sa svojim partnerom. Ralf i njegov partner su uhvaćeni na jahti kako uživaju. Sunčali su se i mazali kremama sa zaštitnim faktorom, a paparaci su ih zapazili i vešto slikali sve što su tamo radili. Oni se trenutno nalaze na odmoru u Francuskoj.

Kako su se upoznali?


Da podsetimo, Ralf je bio čak 14 godina u braku s Korom i imaju jednog sina. Ovo priznanje je došlo kao grom iz vedra neba i mnogi nisu očekivali da će se ovako nešto desiti. Zapravo, partner sa kojim je u vezi nije od skoro, već su zajedno čak dve godine kako je pisao Daily Mail. Osim što mu je partner, on mu je bio i biznis menadžer. Posle poslovne saradnje, dogodila se i ljubav.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)