Zanimljivosti

KRIVE BENA ZA RAZVOD, A ISTINA JE DRUGAČIJA: Kamera zabeležila šok glumca - ovo nije mogao da joj oprosti

Latino diva to nije smela da mu uradi.

21.08.2024 16:20

KRIVE BENA ZA RAZVOD, A ISTINA JE DRUGAČIJA: Kamera zabeležila šok glumca - ovo nije mogao da joj oprosti
IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dženifer Lopez (55) podnela je 20. avgusta i zavnično papire za razvod od Bena Afleka. Ono što je mnoge šokiralo je datum koji je latino diva navela kao vreme rastanka - 26. april 2024. mnogo ranije nego što su se u medijima pojavile glasine o njihovom rastanku.

Praktično Ben i Dženifer su se rastali više od mesec dana pre nego što je on napustio njihovu lukusuznu zajedničku vilu u kojoj su živeli manje od godinu dana. 

Tajna ljubavna pisma

Razvod Afleka i Lopezove stavlja tačku na najintirigantniju romansu u Holivudu poslednjih decenija. Kad su se konačno venčali sa zakašnjenjem od 20 godina činilo se da je sve došlo na svoje mesto, niko nije pretpostavljao da njihov brak neće opstati ni dve godine. Logično, postavlja pitanje - šta se dogodilo i koji je razlog za razvod. 

Tanjug/AP Photo/Kim D. Johnson, File

Pomirli su se posle više od 20 godina razdvojenosti

 

Kako piše Daily Mail, svi okrivljuju Afleka za raspad njihovog braka, a istina je zapravo potpuno drugačija. Trenutak koji je presudio i doveo do kraha braka zapravo je zabeležen u dokumentarci koji je Džej Lo snimala tokom njihove dvogodišnje zajednice. Dokumentarac pod imenom "Najveća ljubavna priča koja nikada nije ispričana" trebala je da dokumentuje njihovu ljubav, ali je po svemu sudeći bio i kamen razdora koji je doveo do razvoda. 

U filmu vidi se šokirani Ben koji je zatekao Lopezovu koja je svojim muzičarima pokazivala i čitala njegova ljubavna pisma nadajući se da će tako pronaći inspiraciju za nove pesme. Aflek je čuvao sva ljubavna pisma i mejlove koje je razmenjivao sa Lopezovom od trenutka kad su se upoznali 2003. na snimanju filma "Gigli". Ubrzo su se verili i planirali venčanje, ali su se rastali nekoliko dana pred svadbu.

Skoro dve decenije kasnije obnovili su vezu i Aflek joj je 2021. poklonio ukoričena pisma i mejlove koje su razmenjivali ne samo u vreme svoje romanse već i tokom 13 godina njegovog braka sa Dženifer Garner. 
Kad je to ugledao Aflek se okrenuo ka kameri koja je snimala dokumentarac i šokiramo priznao:

- Moja knjiga sa ljubavnim pismima koju sam joj dao bila je tamo dole. Ona je to čitala ljudima i pokazivala muzičarima, pisma koja su bila tako lična... Samo sam pomislio "O moj, Bože!" Bilo je lepote i ironije u svemu tome, o najvećoj ljubavnoj priči koja nikada nije ispričana, a onda snimate dokumentarac o tome - kazao je on 

U jednom trenutku on je naglasio da neke stvari zaista treba da ostanu privatne.
- Stvari koje su privatne, uvek sam osećao da su svete i posebne! - s gorčinom je dodao on.

Nesavršen čovek 

Džej Lo je knjigu sa njegovim pismima pokazala u dokumentarucu i rekla:

- Ovo je knjiga koju mi je Ben poklonio za naš prvi zajednički Božić posle pomirenja. Tu je svako pismo, svaki mejl koji smo pisali jedno drugom decenijama - rekla je Džen ne sluteći da će je ovaj potez koštati braka. 

I dok latino diva voli da iznosi detalje privatnosti u javnost, Aflek je ćutao i ni reč nije rekao od trenutka kad su obnovili romansu.

Tanjug/AP Photo/Kim D. Johnson, File

Ben je insistuirao na privatnosti, ona je htela da se pohvali njegovim pismima

 

 

Opisujući sebe kao "nesavršenog čoveka“, Aflek je rekao da je želeo da "pokaže malo uzdržanosti“ i da izbegne "da uđe u detalje o ogovaranju“ o obnovljenoj romansi, a sve u pokušaju da ne ponove iste greške su koje su  napravili kada su prvi put počeli da se zabavljaju.

- Jedna od težih lekcija koje sam naučio je da nije mudro sve deliti sa svetom. Udobnije mi je da samo naučim da pronađem granicu između stvari koje želim da podelim i stvari koje ne želim. Ne znam da li je to dobro ili loše - rekao je Aflek za The Vall Street Journal u decembru 2021.

On je više puta insistirao da želi da privatnost zadrži za sebe, ali Džej Lo nije mislila tako što ih je na kraju dovelo do razvoda. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)