Zanimljivosti

MISTERIOZNA ŽENA UHVAĆENA KOD BENA NA DAN RAZVODA: Da li on već ima novu devojku - svi u šoku na koga liči (FOTO)

Po njenom ponašanju jasno je da nije prvi put u njegovoj kući.

21.08.2024 11:45

MISTERIOZNA ŽENA UHVAĆENA KOD BENA NA DAN RAZVODA: Da li on već ima novu devojku - svi u šoku na koga liči (FOTO)
Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U danu kad je Dženifer Lopez podnela papire za razvod, ispred kuće slavnog glumca Bena Afleka paparaci su slikali misterioznu ženu koja je otišla kod njega u posetu.

Ona se dovezla do kapije, ukucala šifru za ulazak i ušla na imanje i na ovaj način jasno stavila do znanja da nije prvu put u poseti kod slavnog glumca. Ono što je posebno zbunilo sve je što žene neverovatno podseća na Dženifer Lopez, pa su mnogi u prvi mah čak pomislili da je ona u pitanju.

Neodoljivo liči na Džej Lo

Kako se vidi na slikama koje su snimili paparaci, misteriozna žena ima vrlo sličnu boju kose kao i Lopezova. Kako je kroz prozor auta isturila ruku snimljen je samo deo lica na kome je imala crne naočare iza kojih se sakrila. Osim velike sličnosti sa latino divo koja upada u oči, jasno je da je misteriozna žena mlađa od Lopezove.

Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Niko ne zna ko je tajanstvena žena koja je posetila slavnog glumca

 

Ona se dovezla u crnim kolima i bila je kezual obučena u običnu belu košolju sa dugim rukavima tako da otpada varijanta da je možda njegova advokatica za razvod. U ostalom, i da jeste zašto se nisu sastali u kancelariji već u njegovoj kuži. Žena je ušla pravo na imanje ne gledajući ni levo, ni desno. 

Kako je niko do sad nije video u blizni Afleka postavlja se pitanje ko je ona i kakva je njena uloga u životu poznatog glumca. Da li je u pitanju saradnica ili, možda, Aflek već ima novu devojku koju vešto krije od javnosti. Da li je već preboleo razvod od Lopezove? Odgovor na ovo pitanje zna samo on i, naravno, misteriozna žena. 

Poslednjih dana pred sam razvod on je viđen izuzetno raspoložen u društvu svoje bivše žene i glumice Dženifer Garner. Par je viđen u restoranu zajedno sa svih troje dece, a povod za slavlje je odlazak njihove najstarije ćerke Vajolet na koledž.

Od kad su se pojavile glasine o razvodu Afleka i Lopezove, paparaci ga prate u stopu i nikad do sad nije viđen sa drugom ženom, osim sa bivšom suprugom i to zbog dece. Ukoliko je misteriozna žena njegova nova devojka postavlja se pitanje kako je uspeo da je sakrije od svih?

Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poslednjih dana Aflek je viđen samo u društvi bivše žene Dženifer Garner i njihove dece

 

Tog jutra kad je Džej Lo predala sudu u Los Anđelesu papire za razvod glumac je slikan kako odlazi na posao u svoju kancelariju u svom automobilu. Na njegovoj ruci ne samo da nema burbe već je nestao i trag od venčanog prestena koji je nekad nosio. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)