Zanimljivosti

OKRUTNO! GLUMAC PONIZIO DŽEJ LO NA NJEN ROĐENDAN: Konačno otkriveno šta je radio - za srce je ujeo!

Sad je sve jasno i dileme više nema.

31.07.2024 20:05

OKRUTNO! GLUMAC PONIZIO DŽEJ LO NA NJEN ROĐENDAN: Konačno otkriveno šta je radio - za srce je ujeo!
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glumica i pevačica Dženifer Lopez nedavno je proslavila 55 rođendan. Na raskošnom slavlju nije viđen njen suprug Ben Aflek, a danima se spekulisalo gde je bio i šta je radio glumac kad nije mogao barem da je udostoji prisustva na proslavi.

Ispostavilo se da je baš 24. jula na rođendan Lopezove on imao preča posla.

Ujed za srce

Kako piše Mirror, Aflek je baš tog dana dobro pazario svoju novu kuću vrednu 20, 4 miliona dolara što je po proceni mnogih bio okrutan udarac za Dženifer. Ovom kupovinom on je "ujeo za srce" svoju, još uvek zakonitu ženu, i jasno stavio do znanja da je njihov brak gotov.

Novi dom slavnog glumca ima pet spavaćih soba i šest kupatila, kao i poseban deo za doručak i trpezariju, kao i zasebnu porodičnu sobu, spavaću sobu, garderobe, kućni bioskop, raskošne bazene u dvorištu... Pored toga glumac ima i gostinjsku kuću na imanju vrednu nekoliko miliona. 

 

 

Kako je rekao izvor za RadarOnline ovo je konačni udarac za Dženifer koji posle ovoga nema čemu da se nada.

- Benova odluka da se preseli u svoj dom je konačna uvreda. Oni nisu bili zajedno za drugu godišnjicu braka, Dženi sama slavi rođendan, on je kupio novu kuću daleko od nje... Šta tu više nije jasno - naveo je izvor.

Aflek se iz zajedničkog doma iselio u maju i prešao u iznamljenu kuću koju je plaćao 100.000 dolara mesečno. Ubrzo su odlučili da svoj nekadašnji dom oglase za prodaju, a traže 68 miliona dolara. 

 

Kako se čini po slikama novi dom slavnog glumca po luksuzu ne zaoste je mnogo od raskošne kuće u kojoj je živeo sa latino divom. Na imaju su i bazeni, sportski tereni i sve ono što on voli i što mu je potrebno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)